2777
2789
عنوان

بچه هاااا دارمممم میمیرمممممممممم

235 بازدید | 48 پست

دوستان دیگ همه چی تموم شددددد

من با نامزدممم سر مشروب و دروغگویی و رفیق بازیش دعوااا کردیم چون میگفتم نمیشنید کشیده شده به خانوادههه هااااا جر وبحث الانم نامزدم میگههههه دیگ نمیخام برا من تموم شدهههه دارم میمیرممممم چیکار کنمممممممممممممممممم واییی سخته ت عقدممم

خب مشروب و دروغگویی و رفیق بازی بدتر میشه بهتر نمیشه بهتر که با بچه جدا نمیشی

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر نمیخواد بزاره کنار بزار همین حالا تموم بشه

اینچیزها تو زندگی پیرت میکنه بخواد ک ادممیشه نخوادم ک ن

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

اگه از الان اینطوریه به نظر من ادامه نده من شش ساله همش سر همه دعواهامون همین جمله همه چی تموم شد فردا طلاقت میدم رو میشنوم هر سری هم اعصابم مثل تو بهم میریزه اگه به نظر و حرفت احترام نزاره دیگه تا آخر عمر نمیزاره

میگم شاید من اشتباه میکنم بریم خونمون خوب بشهههه😭

وااای نه اصلا باور نکنی هااا خونه رفتنی بدتر میشه به من میگفتن بچه بیاری درست میشه زندگیتون درست نشده که هیچ هر ساعت سر یه چیزی جر و بحث داریم

اگه از الان اینطوریه به نظر من ادامه نده من شش ساله همش سر همه دعواهامون همین جمله همه چی تموم شد فر ...

توام عقدی؟!

بخدااا دلم گرفتهههه اخ من چیکار کردممم اینجوری شدم میترسم فردایی بدتر از این بشهههه