من با نامزدممم سر مشروب و دروغگویی و رفیق بازیش دعوااا کردیم چون میگفتم نمیشنید کشیده شده به خانوادههه هااااا جر وبحث الانم نامزدم میگههههه دیگ نمیخام برا من تموم شدهههه دارم میمیرممممم چیکار کنمممممممممممممممممم واییی سخته ت عقدممم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توام عقدی؟!بخدااا دلم گرفتهههه اخ من چیکار کردممم اینجوری شدم میترسم فردایی بدتر از این بشهههه
من وقتی نامزد بودم دو سه باری کتک زد بعد ابراز پشیمونی و منت کشی فلان که دیگه غلط بکنم ازدواج کردیم از همون سال ازدواج تا الان اگه بحثمون جدی بشه دست روم بلند میکنه اوایل منت کشی میکرد الان دیگه انگار حق زدن رو داره به روش نمیاره یه بچه سه ساله هم دارم بخاطر اون تحمل میکنم
برا توام دیر میومد نامزدیی ده نیم اینااااا ، مشروبو حداقل یه هفته یبار میخوره ولی اخلاقش تغییر نمیکن ...
من اول مخالف بودم بعد اونقدر سر اینجور چیزا قهر و آشتی کردیم که گفتم برو هر غلطی دلت میخواد بکن اصن اونقدر بخور خفه شی الان سر اون موضوع ها دعوت نداریم قضیه ما رفته رفته طنز تر میشه مثلا من گفتم برام آب بیار چرا تو گفتی بزار برم لباس عوض کنم بعد بیارم باید همون موقع که گفتم میاوردی خودش بعضی وقتا به شوخی میگیره میگه خونمون حکو،مت نظام؛یه
این کتک نمیزد اخلاقشم تند نبود ولی این اخلاقارو داشتتت
عزیزم من اشتباهی کردم رو دیگه نمیخوام سر دشمنم هم بیاد باید همون اوایل نامزدی که فهمیدم به دردم نمیخوره تفاهم نداریم ولش میکردم نه الان که دارم میسوزم و میسازم
اشتباه نکن خوب شدن توش نیس . این آدمها اکثرشون زن باز هم هستند هنوز ندیدی . زیر سقف که رفتی دیگه ترسی نداره اونوقت تازه میفهمی . دوست های مجردی پای زن های دیگه هم باز میکنن. بزار تموم شه خوشحال باش