2777
2789
عنوان

من با یه پسری تو رابطه بودم که اصلا ازدواجی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 89 پست
اینایی که اینطورن کلا مشکل روحی روانی دارن و این شکلی به شخص مقابل هم این مشکل رو القا میکنن و اون ...

دقیقا همینطوره، طرف حس میکنه دختر مردم شبیه مادرشه، که مثلاً هی بره اون بیاد سمتش و التماسش کنه ولی خبر نداره یهو همه چی تموم میشه . تازه وقتی که با یکی دیگه ازدواج کرده باشه و ببینیش تازه اونجا قشنگ بند بند استخونات درد میگیره

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

ن دنیال تنوع و تایید گرفتن از بقیه.

خلاصه اسمش رو هرچی بذاریم همه با هم داریم سقوط میکنیم. هیچی سر حاش نیست هیچی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون میگی هیچ حرکتی نمیزنه پسر نمیتونه ،یه یار دوبار سه بار ده بار کنترل کنه بار یازدهم نمیتونه وقتی ...

نمیدونم.....

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
اره ولی دختر خوب نایابه

هر دو نایاب شدن، هم پسر هم دختر، شما بیشتر جنس خودتون رو اطرافتون میبینید ما جنس خودمون رو.

اون چندتا خوب هم که این وسط میسوزن

امکان نداره یه آدم ازدواجی نباشهاگه اینو میگه یعنی تو رو انقد آس نمیبینه که بخواد باهات ازدواج کنه

اجازه بده نپذیرم

خیلیا اهدافشونو همسو با ازدواج نمیبینن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
امکان نداره یه آدم ازدواجی نباشهاگه اینو میگه یعنی تو رو انقد آس نمیبینه که بخواد باهات ازدواج کنه

یعنی همه ی پسرها الان انقدر پول دارن که ازدواج کنن؟؟؟؟

الان اتفاقا برعکس گفتی

اکثر پسرها ازدواجی نیستن

برای تغییر زندگیت به سمت بهتر شدن هیچ وقت دیر نیست🩷

اجازه بده نپذیرمخیلیا اهدافشونو همسو با ازدواج نمیبینن

دقیقا

به نظرم ربطی نداره اگه به نظرش دختره خوب نبود حتی تو رابطه هم باهاش نمیرفت

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
دقیقا به نظرم ربطی نداره اگه به نظرش دختره خوب نبود حتی تو رابطه هم باهاش نمیرفت

اخه به خوب بودن استارترم مربوط نیست اصن

میگه باور نکردم من که انقد خوبم چرا منو نگیره

خب چرا باید بگیره وقتی از اول هدفشو از رابطه مشخص کرده؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی