2777
2789
عنوان

خداروشکر که شوهرم برام اهمیتی نداره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3747 بازدید | 238 پست
به پدرش گفتم،همیشه حقو به پسرش میده و میشینه اینور اونور میگه عروس من بده.به پدرمادر خودم گفتم هزارا ...

چرا طلاق نمیگیری راحت شی شاید بتونی یه زندگی چدید رو شروع کنی یا حداقل آزادانه مستقل شی؟

عشق و محبتیه که جدا هست از وابستگیه و انتظار. محبت میکنی اما به اندازه. ن از سر ترس از دست دادن. ن ب ...

اگه یه موقع محبت کرد باشه همینو تو دلم میگم🥲

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا طلاق نمیگیری راحت شی شاید بتونی یه زندگی چدید رو شروع کنی یا حداقل آزادانه مستقل شی؟

خانوادم پشتم نیستن،شرایطشو ندارم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

دقیقا. مثلا من شوهرم خیلی سرد و ساکته و محبت نمیکنه اما وقتی مثل خودش رفتار میکنم میفته دنبالم محبت ...

شوهر شما نیاز به ایجاد دلبستگی ایمن داره. مسئله اش یکم با ایشون فرق داره.

همه اینا تلقین هست به خودت که بگی برام مهم نیست اما ته دلت خوب میدونی چی میخوای

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه،شما تو شرایط من نیستی بدونی.من خیلی خیلی خیلی به شوهرم رو دادم.علنا سوار کلم کردمش،الانم میندازمش ...

چند ساله ازدواج کردین؟

اوایل هم اینجوری بود؟

شوهرت چند سالشه

چقدر بد🥲 کار نمیتونی پیدا کنی ؟ تو واقعا شرایطتت درست شدنی نیست ببخشید تند حرف زدم خواهر معذرت میخا ...

فعلا دارم درسمو میخونم ببینم به کجا میرسم.نه واقعا چند ساله دارم بهش میگم،خواسته هامو،نیازامو ولی کو گوش شنوا.هر سری یه هفته قهر کردم رفتم بعد برگشتن فقط دوسه روز خوب بوده باهام و دوباره همون آش و همون کاسه.

استارترممکنه تاپیک شما روی بعضی کاربراتاثیربدی بزاره ها .اینکه گفتی مدام زانوی بغل نگیریم و ازش محبت نخواییم درسته ولی اینکه فقط برای خودت غذادرست کنی صبح بری شب بیای همو نبینید این دیگه زندگی نیستا.استارتر این راهش نیست برید پیش یه مشاور خوب .

فعلا دارم درسمو میخونم ببینم به کجا میرسم.نه واقعا چند ساله دارم بهش میگم،خواسته هامو،نیازامو ولی کو ...

انشالله موفق میشی

فقط میدونم این شرایط هم که داری جتی الان یک هفته بازم ذهنت درگیر چرا ها هست قلب زنا پر احساسه

خیانت نمیکنه؟ افسرده نیست؟

خب اینجوری شوهره طلاق میده😐مگه دیوانس صبح تا شب کار کنه برا یکی ک براش غذا ام درست نکنه یا طلاق مید ...

شما از کجا میدونی من کجاها و چقدر از خودم گذشت نشون دادم؟اون اگه منو طلاق بده من یه شوهری رو از دست میدم که عشق و علاقه ای ازش نمیگرفتم اما اون یه زن از خود گذشته،مهربون و حامی رو ازدست میده که دیگه نمیتونه پیداش کنه

همه اینا تلقین هست به خودت که بگی برام مهم نیست اما ته دلت خوب میدونی چی میخوای

چی میخوام؟وضع مالیش که متوسطه و هیچوقت ازش پول نخواستم.جز عشق و احترام و محبت چی خواستم؟