خیلی از خانوما هستن از اینکه شوهرشون بهشون توجه و محبت نمیکنه ناراحتن...خواستم بگم شوهر منم همینه،اصلا براتون مهم نباشه.محبت نمیکنه،قدرتونو نمیدونه،بهتون توجه نمیکنه شما دو برابرش به خودتون عشق بورزین،شما ۱۰۰برابرش به شوهرتون بی توجهی کنید.کسی که به شما حس ناکافی بودن میده بهش حس وجود نداشتن بدین.اون شوهرتون برا خودش خوشه،با دوستاش میره بیرون اونوقت شما میشینید تو خونه زانوی غم بغل میگیرید؟شوهر منم به من توجه نمیکنه،منم کلی حالم بدشد که چرا همیشه من باید ناز این بخرم.الان یه هفتس ولش کردم به حال خودش،فقط برا خودم غذا میپزم،صبحا میزنم بیرون عصرا میام خونه و خیلی شاد و راحت دارم زندگی میکنم انگاری مجردم.دیگه اونم نمیاد همش ازم ایراد بگیره،راحت خودمم و خودمم...خیلی حس خوبیه
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چقدر بد🥲 کار نمیتونی پیدا کنی ؟ تو واقعا شرایطتت درست شدنی نیست ببخشید تند حرف زدم خواهر معذرت میخا ...
فعلا دارم درسمو میخونم ببینم به کجا میرسم.نه واقعا چند ساله دارم بهش میگم،خواسته هامو،نیازامو ولی کو گوش شنوا.هر سری یه هفته قهر کردم رفتم بعد برگشتن فقط دوسه روز خوب بوده باهام و دوباره همون آش و همون کاسه.
استارترممکنه تاپیک شما روی بعضی کاربراتاثیربدی بزاره ها .اینکه گفتی مدام زانوی بغل نگیریم و ازش محبت نخواییم درسته ولی اینکه فقط برای خودت غذادرست کنی صبح بری شب بیای همو نبینید این دیگه زندگی نیستا.استارتر این راهش نیست برید پیش یه مشاور خوب .
خب اینجوری شوهره طلاق میده😐مگه دیوانس صبح تا شب کار کنه برا یکی ک براش غذا ام درست نکنه یا طلاق مید ...
شما از کجا میدونی من کجاها و چقدر از خودم گذشت نشون دادم؟اون اگه منو طلاق بده من یه شوهری رو از دست میدم که عشق و علاقه ای ازش نمیگرفتم اما اون یه زن از خود گذشته،مهربون و حامی رو ازدست میده که دیگه نمیتونه پیداش کنه