2777
2789
عنوان

آقایون سایت میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 112 پست
چراعقد محضری زن شوهریم ولم کرده نمیاد نه باخواهش نه التماس نه زبون خوش

خب دیگه پس نفقه بهت تعلق میگیره میتونی بگیری ازش

بهرحال باید اذیتش کنی

من یچیزی رو بعنوان یه مرد بهت میگم که شاید کسی بهت نگه

وقتی کسی نخوادت فرقی نمیکنه زن باشه یا مرد اونموقع تو هرکاری بکنی فایده ای نداره چون اون نمیخوادت شاید یسختی بعضی بتونن اما اکثرا نمیشه من خودم سابقه اینو داشتم و بعنوان کسی که دردتو میفهمه بهت میگم که سعی کن خودتو نسوزونی من ۷ سال پای ینفر سوختم ازدواج نکرده بودیم باهم دوست بودیم بعدش جوری رفت که حتی فکرشم نمیکنی من ۷ سال یکنفرو نگه داشتم اخرش چیشد؟ چی واسه من موند؟ تو اینجوری نشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت مرد نیست جروزه نداره این مرد الان بیاد یه جای دیگه میزارتت

هی روزگار کاش از اول نیامد بود

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

دلایل مختلف میتونه باشه

مثلاً

ظاهرتو بدون آرایش دیده خوشش نیومده

میخواد به دوس دختر قبلیش برسه

از مسولیت ازدواج میخواد فرار کنه

از یه نفر خونواده تو بدش میاد

یه نفر بهش گفته قبلاً این دختر با فلان پسر بوده

و......

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

دلایل مختلف میتونه باشه مثلاً ظاهرتو بدون آرایش دیده خوشش نیومده میخواد به دوس دختر قبلیش برسه از مس ...

من همیشه مرتب آراسته بودم

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

نسک زنان زیرک رو بخون و در تنهایی پرانجام بده.

بیشتر اون چیزایی که نیازت هست و گمون میکنی پیش بیاد.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

الهی که پایدار و خوشبخت باشید!

غلط کرده گفته نمیخوامت یه مردِ درست همچی نمیگه مگه این که:

یا زیادی مهربونی کردی یا باهاش بگو مگو شده.

از بگو مگو بپرهیز تا فرصتی باشه که خودش با خودش بیشتر کلنجار بره بلکه به کم و کاستیاش پی ببره.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.