چراعقد محضری زن شوهریم ولم کرده نمیاد نه باخواهش نه التماس نه زبون خوش
خب دیگه پس نفقه بهت تعلق میگیره میتونی بگیری ازش
بهرحال باید اذیتش کنی
من یچیزی رو بعنوان یه مرد بهت میگم که شاید کسی بهت نگه
وقتی کسی نخوادت فرقی نمیکنه زن باشه یا مرد اونموقع تو هرکاری بکنی فایده ای نداره چون اون نمیخوادت شاید یسختی بعضی بتونن اما اکثرا نمیشه من خودم سابقه اینو داشتم و بعنوان کسی که دردتو میفهمه بهت میگم که سعی کن خودتو نسوزونی من ۷ سال پای ینفر سوختم ازدواج نکرده بودیم باهم دوست بودیم بعدش جوری رفت که حتی فکرشم نمیکنی من ۷ سال یکنفرو نگه داشتم اخرش چیشد؟ چی واسه من موند؟ تو اینجوری نشو
بیشتر اون چیزایی که نیازت هست و گمون میکنی پیش بیاد.
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
غلط کرده گفته نمیخوامت یه مردِ درست همچی نمیگه مگه این که:
یا زیادی مهربونی کردی یا باهاش بگو مگو شده.
از بگو مگو بپرهیز تا فرصتی باشه که خودش با خودش بیشتر کلنجار بره بلکه به کم و کاستیاش پی ببره.
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.