2777
2789
عنوان

توروخدا واسه بچه هاي ناخواسته ناشكري نكنيد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7446 بازدید | 269 پست
ببین از نظر علمی تمام هورمونا به هم می ریزه، حتی مغز کوچیک می شه تو بارداری. ادم دست خودش نیست هورم ...

اميدوارم بارداري خوبي داشته باشي به خودت سخت نگير فكر كارهاي خونه و غذا نباش زياد

بلاخره اين چند ماه ميگذره من سعي ميكردم كارهامو بكنم همه چي آماده باشه تمام انرژيم گرفته ميشد ديگه صبرم در مقابل بچه ها كم ميشد تو اينجوري نكن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شما همین که سقط نکردی راه زرست رو رفتی و روسفیدی، حال بد بارداری به خاطر هورمون هاست و ویار پ ...

كاش ميتوستم اينجوري فكر كنم كه بخاطر ناشكري من خدا ازم نگرفته

عزیزم خدا بهت صبر بدهاون جاش خوبه ، نازکش داره نگرانش نباشمواطب خودتو اون سه تا باشخدا به دلت ارامش ...

همش ميگم الان چجوريه بزرگ شده يا همون جوري هست يه فكرايي مياد تو سرم كه خودت تجربه داري ميزوني

اره اسم گذاشته بوديم

حرفت كاملا حقه

انشالله سلامتی روحی وجسمی

خودت و بچه ها

بدترین حس دنیا حس گناهکار بودنه

نزار این حس روت بمونه

اگر خوب نشدی برو تراپی

من چند تا فیلم خارجی دیدم

مشابه جریان شما و سقط و....

که نشون میداد مادر خودش مقصر میدونه و افسرده میشه

مراقب خودت باش

چند روز بود بغض داشتم با حرفاتون زدم زیر گریه عزیز دلم عمرش به دنیا نبوده وگرنه اینقدر مادر هست ناشک ...

چقدر حرفاتون حال دلم رو خوب كرد ممنونم كه منو مادر لايقي ميدوني

ببخشيد كه اشكتون درآوردم

انشالله سلامتی روحی وجسمیخودت و بچه هابدترین حس دنیا حس گناهکار بودنهنزار این حس روت ...

اره بخاطر همين قرصاي آرام بخشخوردم كه از وسواس فكري دربيام

قبل از قرصا هرشب خودمو مجبور ميكردم تمام خاطرات و صحنه هارو مرور كنم اما الان بهترم خداروشكر

اومديم خونه ولي من قلبم رو خاك كردمبماند كه بخاطر نشستن و استراحت نكردن و گريه و استرس من خودم عفونت ...

دارم گریه میکنم😔😔

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)