2777
2789
عنوان

آقایون سایت میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 109 پست
تو که گفتی دوسال التماس کرده تا قبول کردم

بله دوسال رفت اومد تا خانوادم راضی شدن

ولی من ازهمون اولین دفعه دوسش داشتم

باره اول اما خانوادم مخالف بودن

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید اونی که میخواسته نبودی یا دیده اونی که تو میخوای نیست . پس دیده تموم کنه بهتره

این همه هزینه خانوادم کردن

من عاشقشم اما نمیخادم

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

خب یسوال حالا اگه همینطور ادامه بدی چیزی درست میشه؟

من حاظرم باهمه چیز میسازم ولی اون باشه

من حاظرم باهمه چیز میسازم ولی اون باشه

خب این حسیه که تو داری نه اون این مورد اول

مورد دوم اینکارو که بخوای بکنی بعد چند وقت خسته میشی پشیمون میشی روحت میمیره چرا میخوای اسیب ببینی؟

خب این حسیه که تو داری نه اون این مورد اول مورد دوم اینکارو که بخوای بکنی بعد چند وقت خسته میشی پشیم ...

میکم عاشقشم دست خودم نیست

به ف ال نیک بگیر اگر باکره نبودی یا بچه دار میشدی اونوقت میگفت نمیخوام به مراتب بدتر میشد

هی روزگار

آره.خیلیا بعد عروسی یا بعد چندین سال زندگی میذارن کنار

انشاالله خیر نبینه

اره... راست میگی میفهمم... میخوای یکاری کنی؟ یواش یواش فاصله بگیر

فاصله چطور میشه