منوآرزوهام مدیر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 عنوان آقایون سایت میشه بیان | مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 112 پست آقایون یه سوال من به تازگی ازدواج کردم هیچ برا همسرم کم نمیزاشتم یهو دعوا ساختگی درست کرد قهر کرد گفت نمیخامت تازه عقد کردیم دلیلش چی میتونه باش همه میگن هوس بودی براشت حقیقت داره یعنی هوس بودمراحلش چیه چیکار کنم خوب بشه میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه دیروز | 15:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنیفه۳۳ عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 3205 نه والا با التماس خواهش بابامو راضی کردن شاید دعا کردن دلش و سیاه کردن ازت
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 شاید دعا کردن دلش و سیاه کردن ازت شاید اما چیکار میتونم کنم میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
ab2002 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 4452 جدا شم اما عاشفشم عشق... احتمالا تا یمدت که معلوم نیست چقدر باشه تنهایی رو تجربه میکنی ولی باز یروز عاشق میشی مطمئنم این مهمه که روح مرده جدا نشی میدونم الانم خیلی برات سخته ها ولی خب تو هنوز وارد زندگی نشدی و این خودش خیلی مهمه
نووید عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 975 میگه اخلاقمون باهم نمیسازه خب اتفاقا این خوبه که همین اول به این نتیجه رسیده. به نظرم دلگیر نباش
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 عشق... احتمالا تا یمدت که معلوم نیست چقدر باشه تنهایی رو تجربه میکنی ولی باز یروز عاشق میشی مطمئنم ا ... من عاشقشم جدای برام یعنی مرگ میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 خب اتفاقا این خوبه که همین اول به این نتیجه رسیده. به نظرم دلگیر نباش دلیل واقعی نیست بهونس میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 برید دعای دلگرمی بکن ازکجا میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 چند وقته عاشقشی؟ از روزی که اومد خواستگاریم میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
ab2002 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 4452 از روزی که اومد خواستگاریم تو که گفتی دوسال التماس کرده تا قبول کردم
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 ۲ماه چیزی نیس انشاالله زود آروم میشی مگه میشه میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه