2777
2789
عنوان

خانما تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 78 پست
فداتشم منم خودمونیم ولی بعضی وقتا میگم نکنه منو همش یادشون میره اخر سر میگن بهم...اگ نرم مادرشوهرم ...

نه برو اوناهم دوس دارن که بری خونشون اونموقع حس میکنن عضوی از خودشونی ولی وقتی دعوت میکنن انگار مهمونی مثلا ماهی یکی دوبار بدون دعوت برو

اینجوری پیش بری یه مدت بگذره یه بار بخوای خودت بری مشکوک میشن یا تعجب میکنن میگن اره این چرا نگفته اومده

هرزگاهی ب شوهرت بگو

ک امروز میخوام بیام اونجاهاا مثلا دلم تنگ شده فلان

اینجوری بهتره قشنگم

من خودمم ۲ساله ازدواج کردم قبلا مث تو بودم اونام ناراحت میشدن الان خودم میرم میام خوشحال تر میشن

من با سفر کاری ندارن ولی اینکه همسرم شب خونه ما بمونه یا خونه ما باشه بریم تو اتاق من اصلا نه یعنی ...

ن اتفاقا کار ندارن شب بمونه البت جدا بخابیم هرکدوم تو ی اتاق ک میدونم نخابه خیلی بهتره چون ارزشی نداره 😂💔

ولی سفر اصلااا و

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن اتفاقا کار ندارن شب بمونه البت جدا بخابیم هرکدوم تو ی اتاق ک میدونم نخابه خیلی بهتره چون ارزشی ند ...

ما برعکس 😃با سفر کاری ندارن و اینکه شب خونه ما بمونه نه اصلا

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

ما برعکس 😃با سفر کاری ندارن و اینکه شب خونه ما بمونه نه اصلا

برعکسیم کامل😂😂حالا شبم بمونه پیش هم نیسیم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره