2777
2789
عنوان

خانما تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 78 پست

ماهی یکبار میرم غروب میرم یک شب میمونم فردا غروب برمیگردم دیشب مادر همسرم زنگ زد بهم که چرا نمیای آخر هفته حتما بیا چند روز بمون

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اره ولی خب بعضیا وقتا با خودم میگم نکنه اخر سر منو یادشون میفته ک اینجوری دیر میگن رفتارشون خیلی خو ...

نه این فکرارو نکن

بگو مهم اینه که میگن و منو از خودشون میدونن

نزار افکار منفی بیاد سراغت

همش مثبت نگاه کن

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصلم سرمیره☹️کسی نیست فقط مامانش و باباش هستن،دیگه بچه ها هرکدوم رفتن پی زندگیشون هیچکدوم اینجا نیس ...

اره گفتم مامانم اینام قصدی ندارن ب قول خودشون فقط میخان احترامم بیشتر حفظ بشه

من ۲۵ و اینا...

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

منم هر وقت دعوت میکردن میرفتم اصلش همینه سخت نگیر دیگه خوبه

اهوم خوبه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ماهی یکبار میرم غروب میرم یک شب میمونم فردا غروب برمیگردم دیشب مادر همسرم زنگ زد بهم که چرا نمیای آخ ...

اها چرا انقد کم

نه این فکرارو نکنبگو مهم اینه که میگن و منو از خودشون میدونننزار افکار منفی بیاد سراغتهمش مثبت نگاه ...

درسته 🧡👌🏻

تو ی محله ایم ۱۱ صب زنگ میزنن برا شب دعوت میکنن تا دعوتنکنن پامو نمیزارم

خیلیم خوب

ولی من دیر زنگ میزنم

یکیدو بار نرو بگو ب شوهرت فلانو کار دارم یا ی جا دعوتم قبلتر دعوت میکردن میتونستم بیام

گفتم مادرشوهرم زنگ میزنه میک حتما باید بیای و ناراحت میشم دلم میخاد جمع باشیم و....

ب شوهرم میگم ک از طرف خودش بگه بهشون ن منیبار گفتم مادرشوهرم خیلییییییییی ناراحت شد میگف باید بیای ا ...

عزیزمممم تو دیگه عضوی از اون خونوادهای وقتی میبینی اونا خودمونی رفتار میکنن توهم خودمونی باش فقط وقتایی که دعوت میکنن نرو هرزگاهی خودتم به شوهرت بگو بیا بریم خونه مامانت اینا من هفته ای دوبار میرفتم شوهرمم هفته ای یه بار میومد

عزیزمممم تو دیگه عضوی از اون خونوادهای وقتی میبینی اونا خودمونی رفتار میکنن توهم خودمونی باش فقط وقت ...

فداتشم منم خودمونیم ولی بعضی وقتا میگم نکنه منو همش یادشون میره اخر سر میگن بهم...اگ نرم مادرشوهرم خیلی ناراحت میشه یبار نرفتم ب دل گرفته بود ک چرا نیومدی دوس داشتم بیای غذا درست کرده بودو .... والا نگفتم تا حالا ی جوریه برام بدون دعوت برم

اها چرا انقد کم

رفت اومد تو عقد خیلی نمیسپندم ما بیشتر سفر میریم بخوایم چند روز پیش هم باشیم ترجیح میدم سفر بریم تا خونه مادر همسرم

رفت اومد تو عقد خیلی نمیسپندم ما بیشتر سفر میریم بخوایم چند روز پیش هم باشیم ترجیح میدم سفر بریم تا ...

اها چقد خوب ن ما متاسفانه نمیزارن چن روز تنها پیش هم بمونیم

حتی رفتیم مسافرتم خونوادگی البت اتاقامون جدا بود

اها چقد خوب ن ما متاسفانه نمیزارن چن روز تنها پیش هم بمونیم حتی رفتیم مسافرتم خونوادگی البت اتاقامون ...

من با سفر کاری ندارن ولی اینکه همسرم شب خونه ما بمونه یا خونه ما باشه بریم تو اتاق من اصلا نه یعنی تو این 7 ماه همسرم یه شب هم خونه ما نخوابیده کلا شاید سر جمع 5 بار شام اومده فقط ولی سفر زیاد میریم خودمون