2777
2789
عنوان

یه خواهر بسیار سلیطه دارم😬

1072 بازدید | 94 پست

سلیطه که میگم یعنی سلیطههههه

جرئت ندارم بهش چیزی بگم حتی تو جمع هم بهش اشاره کنم داد میرنه چیه هی اشاره میکنی خب بلند بگو. چند سال هم ازم کوچیکتره

بعد میزنه منو ها😐😐😐از بچگیمچون درشت تر ازم بود تا مامانم اینا پاشون رو از خونه میزاشتن بیرون من از ترسش تو حموم قایم میشدم چون میگرفت از موهام رو زمین میکشید

الانم چنگم میزنه میزنتم

بعد ولخرججججج جواب خانواده هم میده.مادرم که اصلا باهاش نمیسازه چون سری جواب میده و کوتاه هم نمیاد

چون مریض هست بهش چیزی نمیگیمشوک عشبی بهش دست بده یا بدتر شه و متاسفانه از این موضوع سو استفاده میکنه

چند روز پیش زدم پهلوم و اینا کبود بود نامزدم میگفت چرا تو کبودی همش گفتم پوستم حساسه الکی😐😬

بعد باید همیشه همه چی براش فراهم باشه اگه مهمون بیاد سر سفره بهش اشاره کنیم از فلان غذا برندار برعکس بیشتر برمیداره میگه شما چون خودتون نخوردید زورتون اومده😐😐😐😐

دور و اطرافیان هم میدونن میگن خیلی عصبیه

خسته شدم از دستش واقعاااااا من که دارم شوهر میکنم میرم ولی اون یکی ابجیم میگه تو بری این منو کلی میزنه منو با خودت ببر😐😐😐

واقعا باید باهاش چجوری رفتار کرد؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مریضه ک مریضه خدا شفاش بده ولی اگه بابات دوبار میزد تو دهنش بی ادب نمی شد

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

چند سالشه؟

ببین بچه ها الکی اینطوری نمیشنا

همش ریشه تو بچگی و خانواده داره

یا یکی از اعضای خانوادت اینطوریه یا یکسری اتفاقات از بچگی باعثش شده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خب میبینی ک نزده دیگه الان نباید اینا رو بگیم باید کمکش کنیم تا صدمه نبینه

منم نوشتم اگه به کلمه اگه توجه کنید

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4