2777
2789
عنوان

یه خواهر بسیار سلیطه دارم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 94 پست
چند سالشه؟ببین بچه ها الکی اینطوری نمیشناهمش ریشه تو بچگی و خانواده دارهیا یکی از اعضای خانوادت اینط ...

۱۶

یکی از خاله هام اینطور عصبی میگیم شاید ژنتیکی بوده اینم برده به اون😐😐😐

از تول میگفت تو ساکتی من حق خودمو میگیرم و تشویقش کردن دیگه این حق گرفتناش زیاد از حد شد

بعد از بچگی میگفت من پسرم من همه رو میزنم😐😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید ببرنش پیش روانپزشک مشکلاتش زیاده

میدونی از اولم عصبی بود میگفت من حقمو میگیرم و با معلم با بچه ها و همه اگه مخالفش حرف میرون دعواومیکرد

ولی ۱ سال و نیمه فهمیده مریضه خیلی بدتر شده

میدونی از اولم عصبی بود میگفت من حقمو میگیرم و با معلم با بچه ها و همه اگه مخالفش حرف میرون دعواومیک ...

پرخاشگر و عصبیه دیگه باید درمان بشه حالا از اول بوده یا از آخر فرقی نمیکنه باید پدر و مادرت به فکر باشن و ببرنش دکتر

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو فقط هر کار میکنی سعی کن باهاش در نیفتی تنها میشین چیزی بهش نگو اون عصبیه دست خودش نیست ممکنه بلای ...

گاهی دعوامون میشه میزنه و میره یه سری موهامتو دستش بود داشت میکشید و میزدم بابام رسید گفت این چه کاریه😐🤦♀️عصبی زیر بار حرف مخالف انتظارش نمیره

احتمالا بخاطر سن بلوغه بعضیا بشدت پرخاشگر میشن اروم میشه فقط باهاش لج نکنین

شاید اونم هست.دعواش کن میکنن میرن گدشی میاره میگه ببینید من سن بلوغم😂😂😂🤦♀️

انقدر خوشگله ولی میترسم این اخلاق تندش کار دستش بده

اره شاید.ممنونم

شرایط بچهها توی یه خونه یکسان نیست. شاید از نظر شما مادر پدرتون براتون هیچی کم نذاشته. اما از نظر خواهرتون خیلی براش کم گذاشتن.

شما از دید خودتون تمام قضایا رو توضیح دادین.

آدما همیشه از بیرون میبینن خشمگین هستی قضاوتت میکنن اما نمیبینن که چه چیزی خشمگینت کرده

به احتمال زیادی هم توی خانوادهتون عادت اینکه با همدیگه درد و دل کنید و آروم بشینید صحبت بکنید رو ندارید. طبیعیه که خواهرتون بلد نباشه از عواطف و احساساتش صحبت بکنه چون چنین چیزی هیچوقت از سمت پدر مادرتون توی خونه دیده نشده.

اکثریت خانواده های ایرانی به این شکلن

میدونی از اولم عصبی بود میگفت من حقمو میگیرم و با معلم با بچه ها و همه اگه مخالفش حرف میرون دعواومیک ...

از قصد این کارارو میکنه وفتیم میبینه هیچکی هیچی نمیگه بدتر میکنه توفامیلمون یه دخترب همینجوری بو خونواده رو آسی کرده بود جوری کع خواهر بزرگش میخواست خودشو بکشع از دستش باباش یه روز بردش روانپزشک به زود بستریش کرد یک هفته موند اونجا همش گریه میکرد از ترس با کلی قسم وخواهش برشگردوندن بعدش آدم شد

ببخشید ولی پدرمادرت نتونستن تربیت کنن خواهرتو

من خیلی ساکت بودم از بچگی این حق خودشو میگرفت خانوادم تشویقش میکردن دیگه تو رو خودشون هم وایمیسخ به بهانه. اینکه من حقمو میگیرم زیر بار حرف زور نمیرم و بی ادبی میکنه

ولی عصبی تر شده شایدم به خاطر بلوغشه

عه چقد بابای من ولی بنظرم هرجور باهات رفتار کرد همونجوری رفتار کن من متاسفانه خودم نمیتونم با هرکی م ...

منم کلا خیلی ساکت بودم

این اجتماعییی و از اولم زورگو و حق خودشو میگرفت خانوادم هم هی تشویقش کردن گفتن ما خواارت رو ساکت بار اوردیم تو دیگه ساکت نشو دیگه از اونور افتاد خواهرم😐😐😂😂😂

منم کلا خیلی ساکت بودم این اجتماعییی و از اولم زورگو و حق خودشو میگرفت خانوادم هم هی تشویقش کردن گفت ...

دقیقا عین منی تو من برعکس داداشم اینه😂

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

با این توصیفات یه چوب بردارید دوتا خواهری اینقدر بزنیدش که صدای غاز بده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹