2777
2789
عنوان

ماجرای قانون جدید مهریه

152 بازدید | 29 پست

ولی این برداشت 👇 از قانون جدید مهریه نگرانکنندهست:

کامبیز نوروزی، حقوقدان نوشت:

در مصوبه مجلس، زن برای مطالبۀ بیش از ۱۴ سکه باید توانایی مالی شوهر را اثبات کند. اگر زن نتواند ثابت کند، بقیۀ مهریه قابل مطالبه نبوده و بطور کلی منتفی میشود، حتی دیگر قسطبندی هم نمیشود

▫️عملاً قانون، فقط ۱۴ سکه از مهریه را به رسمیت میشناسد و برای بیشتر از آن اعتباری قائل نیست، مگر آنکه مرد متمول باشد و اموال خود را هم پنهان نکرده باشد.

خب دخترای قشنگم، پس به جای مهریه که نسیه است سعی کنید ملک به نام بزنید. اگه ملک نداره ازش تعهدی چیزی بگیرید که وقتی صاحب ملک شد به نام بزنه. خلاصه که حواستون باشه با ازدواج همه حق و حقوقتون رو از دست میدید حداقل یه تضمین از طرف بگیرید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم. جدیهالبته هنوز تصویب نهایی نشده

من که شنیدم این برای جزای کیفری بود

ینی اگه اینقدر بده زندان نمیره

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

قبل از این قانون اگر مردی توانایی پرداخت سکه رو نداشت یا خانوم نمیتونست اثبات کنه که توانایی پرداخت سکه رونداره چی میشد ؟چیکارش میکردن اخه ؟

این قانون که تو شورای نگهبان هم احتمال زیاد رد میشه اما اگر تصویب هم بشه هیچ فرقی نداره

قبلا هم اگر مردی نداشت مهریه بده نمیشد کاری کرد اگر تمکن کافی داشت میشد ازش مهریه گرفت

الانم همینه اگر داشته باشه میشه ازش مهریه گرفت نداشته باشه شما ببر هر قانونی تو هر جای دنیا کاری برات نمیتونه بکنه

من که شنیدم این برای جزای کیفری بودینی اگه اینقدر بده زندان نمیره

حقوق دان ها میگن فراتر از اینه. میگن اگه نتونی توانایی مالیش رو اثبات کنی اصلا بالای ۱۴ تا قابل وصول نیست

حقوق دان ها میگن فراتر از اینه. میگن اگه نتونی توانایی مالیش رو اثبات کنی اصلا بالای ۱۴ تا قابل وصو ...

من این سوال رو دارم مگه قبل از این قانون

اگر مردی رو نمیتونستی توانایی مالیش رو ثابت بکنی میشد ازش مهریه گرفت ؟

قبل از این قانون اگر مردی توانایی پرداخت سکه رو نداشت یا خانوم نمیتونست اثبات کنه که توانایی پرداخت ...

اتفاقا قطعا تصویب میشه عزیزم. من حاضرم شرط ببندم.

قبلا تقسیط میشد الان حقوق دان ها میگن خوانش درست این قانون میگه دیگه کلا قابل وصول نیست حتی تقسیط هم نمیشه