2777
2789
عنوان

ماجرای قانون جدید مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 26 پست
اتفاقا قطعا تصویب میشه عزیزم. من حاضرم شرط ببندم.قبلا تقسیط میشد الان حقوق دان ها میگن خوانش درست ای ...

حالا ببینیم تصویب میشه یا خیر

چون بارها اینجور قانونا رفته شورای نگهبان و تصویب نشده الان میکن تصویب نمیشع

بعد قبل از این قانون هم تقسیط باز به شرایط مالی مرد بستگی دلشت یعنی بخ سطح درآمدش مثل این قانون

فرضا مردی یک حقوق بگیر بود بر اساس حقوقش تقسیط میشد این قانون هم همینو میکه

در گذشته هم اگر مردی هیچی نداشت قاضی چجوری تقسیط میکرد ؟

این قانون برای ایران هم نیست همه دنیا همینه

حالا تا اون موقع گریه نکنین خدا بزرگه قبلا هم یه قانون برای 14 تا سکه گذاشته بودن

من که مهریه خودم کمتر از ۱۴ تاست عزیزم. به جاش حقوق برابر گرفتم و تنصیف اموال و الانم همه چیز تو زندگیمون سه دونگ سه دونگه 🤭 واسه خانمایی گفتم که تنها پشتوانه شون مهریه است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار قبلش میتونستی بیشتر ازاین از مردها سکه بگیری سالی یک سکه میدادن همین میشه مگه آدم چقدر عمرش کف ...

همونم واسه خانمی که شاغل نبود یه آب باریکه محسوب میشد واسه گذران زندگی. بهتره خانما شرایط جدید رو بدونن که خیلی جدی تر به شاغل شدن و کسب درآمد فکر کنن

حالا ببینیم تصویب میشه یا خیر چون بارها اینجور قانونا رفته شورای نگهبان و تصویب نشده الان میکن تصویب ...

عزیزم نهایتا این سقف ۱۴ تا میشه ۲۰ تا یا همین حدودا و تصویب میشه.

قبلا بحث تقسیط بود الان دیگه نیست. اون سالی یه سکه برای خانمی که شاغل نبود یه درامد ریزی بود جهت گذران زندگی. بهتره خانما آگاه بشن که دیگه نمی تونن روی همچین چیزایی حساب کنن خیلی جدی تر باید به استقلال و اشتغال فکر کنن. و تضمین هم اگر می خوان بگیرن نقد باشه نه نسیه. چون من واقعا خانم هایی رو می بینم که خیلی دلشون خوشه به اینکه مهریه ما فلان تعداد سکه است و اینجور چیزایی.

قصد من آگاهی دادنه که برن سراغ دلخوشی های واقعی مثل درامد و شغل

عزیزم نهایتا این سقف ۱۴ تا میشه ۲۰ تا یا همین حدودا و تصویب میشه.قبلا بحث تقسیط بود الان دیگه نیست. ...

من که بااین قانون موافقم چون جدیدا دیگه زنها کاسبی راه انداخته بودن صبح عقد فردا طلاق یا طرف زنش مرده بود خانواده زن مهریه زن را میزاشتن اجرا خیلی قانون ظالمانه بود .

عزیزم نهایتا این سقف ۱۴ تا میشه ۲۰ تا یا همین حدودا و تصویب میشه.قبلا بحث تقسیط بود الان دیگه نیست. ...

در کل که برای هر خانومی شغل و تحصیلات واجبه حالا دلیل هم زیاد داره حتی اگر شوهرش هم عالی باشه که خوب جای بحثش تو این تاپیک نیست

اما واقعا با این قانون فرق زیادی نمیکنه چون قبلا هم مرد نداشت همون تقسیط رو میتونست عقب بندازه یعنی هر ماه عقب بندازه الانم همینه بر اسلی تمکن مرد نگاه میکنند یعنی اگر درآمدش کفاف بده تقسیط میکنند اگر کفاف نده تقسیط نمیشه

ربطی هم به قوانین ایران نداره

شما هر جای دنیا اگر از شوهرت طلب داشته باشی بری دادگاه تا مرد تمکن نداشته باشه نمیتونی ازش بگیری دادگاه حق رو به شما میده اما قابل وصول نبست

تازه تو ایران مهریه یک خوبی که داره جزو دیون ممتازی است یعنی بر هر دین و بدهی ارجحیت داره اگر امروز هم وصول نشه ده سال دیگه به مرد ارث برسه میشه از ارثش مهریه رو برداشت

من که بااین قانون موافقم چون جدیدا دیگه زنها کاسبی راه انداخته بودن صبح عقد فردا طلاق یا طرف زنش م ...

قبول دارم. جدیدا خیلی می شنیدم که وراث میرن مهریه کسی که فوت شده رو اجرا میذارن

قبول دارم. جدیدا خیلی می شنیدم که وراث میرن مهریه کسی که فوت شده رو اجرا میذارن

قانون مهریه کلا خیلی پر دردسر هست میان کمی سفت بگیرن که خانمها معترض میشن که شما هر جا کم میارین زورتون به ما خانمها میزسه یک سیخونکی به ما میزنید هیچ کجا که حقی نداریم همین یک حق مهریه رو داریم که عامل بازدارنده این مردهب پررو و هول و خاین هست اونم هر روز دارین بازی درمیارین

میان شل بگیرن اقایون صداشون درمیاد که ما میریم زن میکیرم اما تو دام یکسری زن مکار میفتیم چرا به صرف ازدواج و یک عقد باید بریم زیر بار چند ده میلیارد بدهی که حرف بخوایم بزنیم با همین مهریه تهدید بشیم و دهنمون بسته بشه شرایط اقتصادی مملکت که همه جوره گردن ما اقایون هست این مهریه هم باعث شده دیگه به زنهامون هم بدهکار بشیم ما کلا با طلبکارمون زیر یک سقف داریم زندگی میکنیم 😂