2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 174459 بازدید | 1753 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه بوده و الان هم واقعا خیلی سنش کمه مخصوصا نسبت به همسرش . اونم همسری که به زور دادنش و هر شب هم ا ...

ینی چی موقع خواب اذیتش میکنه؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

بگووووووو چرا همش نرهای بوگندو جذبت میشن؛ تصورت از مرد همینه،گوشت!!!!؟؟؟؟؟ همون دیگهگلم مرد هم یه اد ...

عزیزم مگه نمیگی سوادت زیاده خب پس از تو بعیده همچین جمله هایی.چرا انقد حرف زشت بار هم میکنین جفتتون اخه

یکیتون کوتاه بیاین والا کلی انرژی منفی بخودتون میدین با نوشتن هر جمله رکیک

عزیزم مگه نمیگی سوادت زیاده خب پس از تو بعیده همچین جمله هایی.چرا انقد حرف زشت بار هم میکنین جفتتون ...

کدوم حرف زشت؟ شما اگر میخوای در مقام قضاوت قرار بگیری، بهتره بری تمام پست های من و اون رو بخونی !من فقط از واژه های خودش استفاده کردم

انقدر بی ادبی و فحاشی کرد که تعلیق شد،حالاشما اومدی وکیل مدافعش شدی عزیزم؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
کدوم حرف زشت؟ شما اگر میخوای در مقام قضاوت قرار بگیری، بهتره بری تمام پست های من و اون رو بخونی !من ...

من وکیل مدافع هیچکی نیستم بعد پستم برا شما برا ایشونم پست گذاشتم و ازش خواستم بی احترامی نکنه

همیشه بعد بی احترامیهای کوچیک بی احترامیهای بزرگ و فحش به خانواده تو کامنتا دیدم و خدا خودش بهتر میدونه نیتم از اینکه به جفتتون گفتم باهم خوب حرف بزنید چی بود اگه شما جور دیگه ای صلاح میدونید بسم الله خدا کنه همدیگرو تیکه پاره کنید

با حرف پسرت عموت هوایی شدی

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak