2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 132207 بازدید | 1684 پست
این هنر رو تقدیم کردیم به شما که هی حاملتون کنن هی زور بزنید جونتون دراد بزایید بعد نه خواب دارید نه ...

چه بد حرف زدی عزیزم امثال من و مادر و خواهر شما متاهل و مادریم خیلی هم خوب و خوشبختیم بچه ها هم ماه عسل زندگیمونه این چیزا چیه میگید درسته مجازیه اما حرمت نگه دارید

حیف من نیست با بی سوادی مثل تو دهن به دهن بشم .دیگه جوابت رو نمیدم .

اخ بهت قول میدم نصف من سواد نداری جاذب قوووووووی نرهای بوگندوووو😁

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا مرد خوب چی باشه از نظر تو 🤣 تو که منظورت از مرد خوب گوشته 🤣

بگووووووو چرا همش نرهای بوگندو جذبت میشن؛ تصورت از مرد همینه،گوشت!!!!؟؟؟؟؟ همون دیگه

گلم مرد هم یه ادمه ،فراتر از این تصور تو هست، کاش خدا بهت نظر لطفی کنه و یه مرد واقعی بهت نشون بده حداقل ندیده از دنیا نری😉😉😉😉

گم شو بابا . هرچی چیزی نمیگم بی ادب تر میشی .

ادب داره همینجوری ازت میریزه ولی مطمین باش من بهت حرف بد. نمیزنم چون در شان من نیست

هرکس متناسب با شخصیت خودش حرف میزنه😉

ممکنه یکی را پیدا کنی که خیلی خوش قیافه باشه، خیلی قشنگ هم حرف بزنه. اصلا گوچکتر از تو! ولی برو فقط یک نمونه ناپدری پیدا کن که بچه زنشو دوست داشته باشه. اولش شاید، بعدش از شمر هم بدتره. منم داشتم.

ممکنه خیلی جنتلمن باشه، ولی هیچ وقت نازتو نکشه! چشمش به دنبال زن مردم باشه.

ببین از رویا بیا بیرون

خواهرانه بهت میگم

چون من راه اشتباه تو رو رفتم ، خواستگارای خوب فامیل، پسرهای خوب را رد کردم، گفتم خوشم نمیاد. بهدش ازدواج کردم با کسی که خیلی دوسش داشتم، ولی خیلی اذیتم کرد. برو دادگاه ببین برا چی زن و شوهرها از هم جدا میشن؟

برا بد اخلاقی، خیانت، تنبلی مرد و ندادن خرجی، رفتار بد خانواده مرد که تا کتک زدن عروس رسیده.

برو مشکل اصلی را پیدا کن. ببین چرا علاقه نیست؟

چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

دختر خوبم وقتی میدونه یکی ازش یازده بزرگتره باهاش ازدواج نمیکنه ک هم خودشو بدبخت کنه هم طرف مقابل هم بچشو