2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 103635 بازدید | 1331 پست

سلام عزیزم من میدونم زندگی با ادمی که دوسش نداری جهنمه خیلیا هم قضاوتت کردن تو سن کم هم ازدواج کردی اونم به اجبار که اینم سخته اما بیشتر در مورد زندگیت فکر کن این دنیا برای بچه های طلاق خوب نیست به بچت فکر کن به خودتم فکر کن که میتونی تو این جامعه زن ستیز که نسبت به زن های طلاق گرفته گارد دارن تحمل بیاری ؟ و در نهایت عشق همیشه بعد ازدواج از بین میره اما خودت بیشتر از همه صلاحتو میدونی عزیزم امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری

با عکس میخواد بگه دو نفر میتونن با هم زندگی کنن یا نه؟؟ آقای استاد!!! اونایی که با اجنه در تماسن این ...

تو که اینقدر نادونی و نمیفهمی هزار و یک علم به جز رمالی در زیرشاخه روانشناسی وجود داره که میشه با اونها از روی ظاهر شخصیت شناسی کرد بهتره دهنت رو ببندی و منو ریپلای نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وکیل مدافع هیچکی نیستم بعد پستم برا شما برا ایشونم پست گذاشتم و ازش خواستم بی احترامی نکنههمیشه ب ...

خیلی ممنون شما اگر واقعا اگر نیتتون خوب بود اول کامل میخوندی بعد نظرتو میگفتی!!!در ضمن میدونی که تیکه پاره کردن کار انسان ها نیست !!؟؟؟ بهتره شما هم همونقدر که روی کلمات دیگران حساس هستید،روی جملات خودتون هم دقت داشته باشید

بهر حال موفق باشید

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

بشین سر زندگیت بیرون خبری نیست چهارتا لاشی فردا میان ازت سواستفاده میکنن و میرن ببین من خودم فاصله سنین با شوهرم دوازده سال هجده سالم بود مادرم منو بزور داد بهش دختر خونه بودم تازه شوهرم به پسرم داشت که خیلی اذیت میکرد مدام تو فکرم بود که به جوری ازش جداشم کم کم دیدم بیچاره شوهرم صبح تا شب تو آفتاب جون میکنه تازه بچشم هیچ پناهی نداشت ننش که با دوست پسرش دنبال معشوقه بازیشربود بچه رو رها کرده بود شوهرم خانوادشم هیچ کمکی بهش نمیکردن حتی یک روز بچشو نگه نمیداشتن دست و بالشم خالی بود اما خدا کمکمون کرد همه چی درست شد بنظرم داری اشتباه میکنی مخصوصا که الان بچه دار شدی

ناخواسته بود

عزیزم منم 11سال با شوهرم اختلاف سنی دارم قبل خواستگاری ازش بدم میومد حتی بهش هم گفتم بدم ازت میاد ولی گفت من دوست دارم دیگه خانوادم منو دادن بهش ولی شوهرم خیلی خوبه بابای خوبی هم هست بعد 26سال زندگی مشترک از زندگیم راضیم الان خیال میکنی طلاق بگیری از این بهتر گیرت میاد!!!؟

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
خودت خاستی که اینطوری پایبندش کنی .حالا اومدی اینجا شعار میدی

خاستی❌

خواستی ✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

عزیزم تاپیک های قبلیتو خوندم شما دچار افسردگی هستی بنظرم حتما باید زیر نظر یه مشاورباشی بعدش هم فکر کردی بعد طلاق چخبر خیلی اززنای نی نی سایت بهشون خیانت شده و هزارتا مشکل با چنگ ودندون زندگیشونو نگه داشتن اینو بدون بعد طلاق خبری ازعشق وعاشقی نیست اگه الان میتونی عاشق همسرت شو چون بعداز طلاق حتی اگه مقصر نباشی حتی اگه باکسی که عاشقشی هم ازدواج کنی بااولین دعوا بهت میگه اگه خوب بودی زندگی اولت ازهم نمیپاشید اون موقع که زیرپات خالی میشه اگه شوهرت عاشقانه دوست داره نگاهتو بهش عوض کن توم عاشقش میشی

من یک بار به روش آوردم اون اوایل گفت همینه که هست تا هرموقع دلم بخاد انجام میدم من دستم به جایی بند ...

وای عزیزم چقدر ناراحت کننده 💔 بدترین چیزی که یه زن میتونه تجربه کنه همینه همسرتون چقدر نامرد و بی معرفت بودند حیف شما واقعا.... زندگی الانتون چطوره؟ ببخشید اگه دوست دارید جواب بدید

خدا به دلتون آرامش بده

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🩶