2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 67786 بازدید | 1125 پست

طلاق بگیر برو عاشق یکی شو که از صداش و قیافش خوشت بیاد به دلت بره و ازدواج کن بعد اگه اخلاق بد ازش دیدی خیانت دیدی اونموقع میدونی که شوهر خوب شوهری هست که دوستت داشته باشه پایبند باشه مهربون باشه مثل شوهر الانت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش بیشتر فک کنی اینقدر زندگی های سختی هست که مادرها بخاطر بچه هاشون موندنمن یک سال ازت کوچکترم خیلی ...

ایشالا خدا شوهرتو سربراه کنه عزیزدلم

خیر محبت ها و خوبی هایی که کردی از بچه هات ببینی الهی😘

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

همه بهت گفتن طلاق نگیر ،ولی چند صفحه از حرفات و خوندم سفت و سخت میگم طلاق بگیر ،نه مسافرت نه قهر طولانی فقط فقط طلاق بگیر ،امثال شماها من خوب میشناسم انسان های دهن بین بی اراده که طرفتون هر چی خوبی داشته باشه چشمتون نمیبینه و فقط زون میکنه رو نقاط منفی ،اتفاقا طلاق بگیر تا زمونه نشونت بده شوهره خوب یعنی چی

چقدر ناراحت شدم براتون قلبم شکست منم تقریبا تو موقعیت شمام💔 با این تفاوت که میگه غلط کردم و دست برن ...

من یک بار به روش آوردم اون اوایل گفت همینه که هست تا هرموقع دلم بخاد انجام میدم من دستم به جایی بند نبود و موقعی فهمیدم این چت ها رسیده به رابطه که بچه مو باردار بودم تازه دوماهه حامله بودم متوجه شدم خیلی زندگی سختی از کودکی تا به الان داشتم اما مطمعنم چیزی کم نزاشتم 😔

ببخشیدا ثسط رخت خوابت کسیجز خودت و شوهرت نبود که بشنوه خودتون دوتایی بچه دار شدید یه بچه رو بدبخت کر ...

بنظرم درست نیست اجبارش کنید یه دوستی داشتم پدر و مادرش سنشون بالا بود طلاق عاطفی بودن دختره میگفت جنگ و دعواهای اینا توی خونه اعتماد بنفس کل بچه ها رو تخریب کرده حتی خودش از ازدواج میترسید یبارم میگفت کاش طلاق میگرفتن شاید برگرده همش دعوا باشه اونجوری اعصاب اون بچه بهم میریزه کاش خانواده ها وقتی یه دختر کسی رو دوست نداره اجبارش نکنن

خدا خواست

شما گفتی دو بار هم قبل بچت سقط داشتی....پس کلا در حال اقدام بودی...خوب شما که اینقدر متنفر بودی که قصدت طلاق بوده ..پس چرا این همه اقدام برا بارداری...!یه جای کار میلنگه حرفات با هم تناقض داره ....اسی نکنه عاشق کسی دیگه ای شدی..ولی اگه همسرت خوبه جدا نشو چون مطمین باش پشیمون میشی

بنظرم درست نیست اجبارش کنید یه دوستی داشتم پدر و مادرش سنشون بالا بود طلاق عاطفی بودن دختره میگفت جن ...

ما اصلا دعوا نداریم

فقط من کلمه ای باهاش حرف نمیزنم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

شما گفتی دو بار هم قبل بچت سقط داشتی....پس کلا در حال اقدام بودی...خوب شما که اینقدر متنفر بودی که ق ...

نه پای کسی دیگه در میون نیست

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

بنظرم درست نیست اجبارش کنید یه دوستی داشتم پدر و مادرش سنشون بالا بود طلاق عاطفی بودن دختره میگفت جن ...

بیخود میکنن بچه پس میندازن عرضه ندارن

جرا دعوا؟ بمونه درست زندگی کنه تو خونه شوهرش دعوا هم نکنه که بچه اسیب نبینه

من دلیل این همه نفرت نسبت به شما رو نمیفهمم

دوستان یه شکلی رفتار میکنن که انگار تو کشوری که اینا زندگی میکنن روزانه زن کشی توسط اعضای خانواده زن رخ نمیده و تا حالا اصلاااا ازدواج اجباری از نزدیک ندیدن ،حتما دست و پای یک دختر و نمیبندن بنشونن سر سفره عقد اجبار میتونه به این شکل باشه که یه دختر بدونه اگه این خواسته رو براورده نکنه ممکنه تحت بدترین خشونت قرار بگیره ،ممکنه مجبور به انتخاب گزینه های به مراتب بدتر بشه ،ممکنه تا ابد توسط والدین تو خونه زندانی شه تا به خواسته اش تن بدن و...

یعنی چی بشین سر زندگیت کدوم زندگی؟ایشون اگه برای خودش و بچه اش احترام قائل باشه اتفاقا سر زندگی ای که از پدر اون بچه نفرت داره نمیمونه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچها چرا برای امثال اینها حرص میخورید😑

ولش کنید بره به درک

طلاق بگیره ببینه چه خبره😂😂😂😂

اعصاب خودتونو خرد نکنید برای این آدمای

بیخیال و بی مسئولیت😑😑😑😑

بچشم خودش بفکرش نیست

شما برای چی حرصشو میخورید ... به درک

💕💕