2777
2789
عنوان

به حس ششم های سایت

52 بازدید | 10 پست

اعتقاد دارین؟؟؟؟؟؟

کیا رو میشناسین که حسشون درسته ؟؟؟؟

اصلا حس ششم یعنی چی

کسی هست که آینده رو بگه؟؟؟؟؟

در جستجوی لحظه هایی که هنوز ثبت نشده اند 📖🏃🩵🐬 میشه واسه خوشبختی و ازدواج خوبم دعام کنی 🫂🤗

من دو سال قبل باردارم بودم بچمم مشکل داشت اصلا اینجا هیچکدوم از اعضا نمیدونن یبار یه تاپیکی بود یه خانمی گفته بودن کارت باز میکنن من گفتم ببین بچم سالمه یا نه من اون موقع حتی برگه بستریمم دستم بود گفت اسکلت انداخته این بچه برات نمیمونه خودتم تا پای مرگ میری واقعا هم تا پای مرگ رفتم و برگشتم نمیگم همشون دروغ میگن یا دریت میگن ولی اون خانم واقعا درست گفت وضعیت بچم رو

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دو سال قبل باردارم بودم بچمم مشکل داشت اصلا اینجا هیچکدوم از اعضا نمیدونن یبار یه تاپیکی بود یه خ ...

یعنی تا روت برات انداخت؟

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

یعنی تا روت برات انداخت؟

اره گفت با کارت نگاه میکنم ولی قبلشم یه کاربر قبل بارداریم گفته بود سقط داری من اصلا اسما یادم نیست حتی درک نمیکنم حس ششم واقعا درسته یا نه ولی دوبار برا من درست دراومده

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من دو سال قبل باردارم بودم بچمم مشکل داشت اصلا اینجا هیچکدوم از اعضا نمیدونن یبار یه تاپیکی بود یه خ ...

عه چه جالب

من به فالهای که تو پست های اینستا میاد رو میخونم بعضیاش اتفاق میوفته

ولی حس ششم های سایت رو نمیدونم

در جستجوی لحظه هایی که هنوز ثبت نشده اند 📖🏃🩵🐬 میشه واسه خوشبختی و ازدواج خوبم دعام کنی 🫂🤗

اره گفت با کارت نگاه میکنم ولی قبلشم یه کاربر قبل بارداریم گفته بود سقط داری من اصلا اسما یادم نیست ...

چه جالب

کاش اسم کاربرا یادت بود

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

کامنتا باید جالب باشه اما هیچ کسی از اینده خبر نداره،مگه میشه اخه؟

نمیدونم والا

برا من بعضی فالهای پست های اینستا اتفاق میوفته 😂

چه جالبکاش اسم کاربرا یادت بود

چون حال روحی خوبی نداشتم اصلاا یادم نموند البته یمدتم سایت نیومدم کلا از ذهنم رفته بود

چه جالب کاش اسم کاربرا یادت بود

کاش یه حس ششم قوی یا یکی از این کاربرا بیاد تاپیک 😂