2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 108132 بازدید | 1340 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت والا من که شوهرم با بچه کوچک ول کرده خونه بابام چی ؟ ونمیاد دنبالم خوشی زده زیر دلت

رهاش کن

خودت زندگی تو بساز

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

خب پس شاید چیزی بوده که خدا خواسته شده خدا هیچ کارش بی حکمت و بی دلیل نیست الان هم بی گناه بودن اسی ...

عزیز جان شما قضاوت رو کردی اسی همین الان فقط ۲۴ سالشه اون قبلا که ازش حرف میزنید خیلی نیست تازه کسیکه با شرایط اسی بزرگ شده

یعنی شما میگی خدا برای اسی ظلم خواسته؟نه عزیزم خواست شوهر و بابای عوضیش بوده این هم این وسط قربانی شده و اینکه الان ازش بخوایم تو قفس بمون خودخواهیه من یکی رو میشناسم بعد ۲۵ سال زندگی طلاق گرفت وقتی بهش گفتن چرا گفت بخاطر بچه هام بودم ولی الان حتی اگه قراره یک روز دیکه زنده بمونم میخوام آزاد باشم پس چرا اسی الان که فرصت داره و جوونه دنبال راه خودش نره؟

تازه اون خانم دو تا بچه داشت که انقدر تو خونه بحث پدر و مادرشان رو دیدن به مامانشون میگفتن کاش زودتر جدا بشی راحت بشیم

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

اووووو یهو واسه شما که نمیخواستی یهو زد و اینجوری شد!!!

حق میگی زیاااد

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

یه مرد هم بدبخت شدهیه مرد که ارزوی خوشبختی و کانون گرم خانواده داشتخودش به درکخودکردت را تدبیر نیست

یه مرد❌️یه نر که به اجبار با بچه ۱۶ ساله ازدواح کرد و به اجبار ۶ سال باهاس رابطه بر قرار کرده✅️

اگه واقعا مرد بود و کانون گرم میخواست باید مثل آدم انتخاب میکرد

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

ن بخدا

عزیزدلم بخدا من بخاطر خودت میگم...منم با یه بچه جدا شدم، فکر نکن کسی،بیاد توی زندگیت برای بچت پدری میکنه، تو هنوز،بچه ای و نمیدونی جامعه پر از گرگه، من درکت میکنم افسرده شدی ولی الان فقط پای خودت وسط نیست پای بچت هم وسطه، حالا که همسرت و خانواده همسرت خوبن از این موقعیت استفاده کن برو دانشگاه درستو ادامه بده، بخدا همه چی درست میشه، همسر من به شدت خرافاتی و شکاک بود، همیشه پیش مادرش بود من توی خونه زندانی بودم اونم توی توی یه شهر غریب، به من اهمیتی نمیداد، من دوستش داشتم ولی الان میفهمم ایکاش اون منو دوست داشت و زندگیم به طلاق نمیکشید، برو درستو ادامه بده دختر خوب، از زندگی توی خونه دور باش هم افسردگیت خوب میشه هم خانواده همسرت که میگی همه باسوادن بهت غبطه میخورن، برای،بچت مادر خوبی باش گناه داره اون نخواسته به این دنیا بیاد همینطور که تو نخواستی با اون مرد ازدواج کنی، بع عنوان بابای بچت دوستش داشته باش درست میشه عزیزم

!?️!?️!?️!?️!?️ ابراز عشف پسرعموت هواییت کرده فکر کردی خبریه که زن اون شی خوشبخت تری؟؟؟؟

ذارتتت

از مرد و زنی که تعهد نداره حتی تو ذهنش

متنفرمممممممممممممممم

خوبه شوهرتم بگه من با دخترخالم خوشبخت تر بودم

اسی سه سطل خام روزانخ بریز سرت شاید حداقل دلت بر بچهت سوخت