2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من تجربه کردم اصلا خوب نبود دوباره جدا شدم تازه بدتر از سابق شد

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

سلام من تجربه کردم اصلا خوب نبود دوباره جدا شدم تازه بدتر از سابق شد

سختیش و بکشی تموم بشه بره بهتره

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

سختیش و بکشی تموم بشه بره بهتره

شما بچه هم دارین

ب خاطر بچم برگشتم جدایی ازش برام خیلی سخت بود البته شوهرم هم دوست داشتم با تمام بدیایی ک بهم کرده بود ب خواست خودم و خانواده اون برگشتم

سختیش چقد طول میکشه

چی بگم والله من ک خودم اولش افسردگی شدیدی گ فته بودم اما هرچی زمان بگذره راحت تر میشی

سختیش چقد طول میکشه

ی سوال اگر دلت خواست بگو

چرا جدا شدی

چی بگم والله من ک خودم اولش افسردگی شدیدی گ فته بودم اما هرچی زمان بگذره راحت تر میشی

منم الان تو دوره افسردگی هستم ی سال باهاش بودم ولی روز و شبم باهاش میگذشت نمیدونم چقدر بگذره دیگه مثل قبل میشم

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

ی سوال اگر دلت خواست بگوچرا جدا شدی

چون بد دهن بود شکاک بود خودش قبول نمیکرد بعد به من گفت تو بی حجابی با حجاب شو منم قبول نکردم گفتم نه بخاطر همین چیاااا که بهم نگفت چ توهینا ک بهم نکرد شات پیاماش هنوز هست دلم خونههه

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2