2777
2789

وای دیگه دارم دیوانه میشم ... هر کااااار میکنم ، بیخوابیم باز برمیگرده🤦♀️دیگه از پزشکا استاد تر شدم تو زمینه بیخوابی . هی دو ، سه ماه خوبم ، باز یهو خوابم بهم میریزه 🤦♀️نمیدونم چه غلطی کنم . کسی تجربه مشابهی داره؟ لامصب خوابمم نخواد ببره ، با هزار تا قرص هم نمیبره🤦♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همیشه یکی دوساعت طول میکشه تا خوابم ببره حتی اگه خسته باشم

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

منم همینم

خاهر سایت واسه توام هنگه؟ وای فکر نکنم کسی بدتر از من وجود داشته باشه . دیشب فقط 5 ساعت و نیم خوابیدم با دو قاشق شربت دیفن هیدرامین ، پریشب چهار ساعت و نیم خوابیدم با یک قرص زولپیدم 5 میل ، پیش پریشب هم سه ساعت و نیم با نصف قرص زولپیدم 5 میل . ولی باز تا دو ، سه ماه قبلش خوب بودم🤦♀️دیگه اگه امشب خوابم نبره خودمو میکشم . وضع شما چطوره ؟🤦♀️

منم همینم ساعت خوابم افتضاحه نمیدونم چیکار کنم

بعد از این کامنتت نوشتم خواهر وضعمو ، بخون و بعد وضع خودتو بگو ... بلکه از تجربیات هم بتونیم بهتر شیم🤦♀️لامصب بیخوابی مثل هیچ بیماری ای نیس تو دنیا 🤦♀️

خاهر سایت واسه توام هنگه؟ وای فکر نکنم کسی بدتر از من وجود داشته باشه . دیشب فقط 5 ساعت و نیم خوابید ...

سایت واسه من مشکلی نداره.منم ۳ خوابیدم تا ۷ و نیم هرشب همینه ۴ یا ۵ ساعت بیشتر نمیتونم بخوابم من ملاتونین میخورم وگرنه خوابم ۲ ساعت میشه فقط.منم کلافه شدم شوهرمو میبینم همش خوابه میگم خوشبحالش.تازه خوابم عمیق نیست چندین بار بیدار میشم

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 
بعد از این کامنتت نوشتم خواهر وضعمو ، بخون و بعد وضع خودتو بگو ... بلکه از تجربیات هم بتونیم بهتر شی ...

چی بگم، اره خیلی بده ادم کل روز کسل و عصبی میشه به هیچکاریم نمیرسه دیشب ۳:۳٠ با زورر خوابیدم ۴ بیدار شدم درس بخونم اینجوری ادامه دار بشه داغون میشم قشنگ

Be the queen of your own life✨

سایت واسه من مشکلی نداره.منم ۳ خوابیدم تا ۷ و نیم هرشب همینه ۴ یا ۵ ساعت بیشتر نمیتونم بخوابم من ...

وای اره منم همش حسرت کساییو میخورم که خواب راحتی دارن ... چند سالته عزیزم ؟ من 24 سالمه ... به خدا سنم خیلی کمه واسه بیخوابی 😭کاش خدا کمکمون کنه😭دیگه به جز ملاتونین هیچی نمیخوری ؟