2777
2789
عنوان

دوستان تروخدا هر کی بیخوابی دوره ای داره بیاد😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 23 پست
چی بگم، اره خیلی بده ادم کل روز کسل و عصبی میشه به هیچکاریم نمیرسه دیشب ۳:۳٠ با زورر خوابیدم ۴ بیدار ...

منم 24 سالمه ، پشت کنکور ارشدم . درس میخونم . ولی وقتی خوابم نمیبره ، دیگه اگه ببره بلند نمیشم درس بخونم ... روزای قبل اوضاع خوابت چه طور بود ؟ چه جوری با نیم ساعت میتونی درس بخونی ؟ من روزایی که نمیخوابم اصلا نمیتونم درس بخونم . حتی یک کلمه . کاش بتونم حداقل درسمو بخونم و بفهمم😭

منم 24 سالمه ، پشت کنکور ارشدم . درس میخونم . ولی وقتی خوابم نمیبره ، دیگه اگه ببره بلند نمیشم درس ب ...

روزای قبلم همین بودم، به سختی بیدار میشم ولی مجبورم از ی طرف هرکاری میکنمم خوابم نمیبره زودتر استرسم دارم اصلا ی وضع داغون

Be the queen of your own life✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اره منم همش حسرت کساییو میخورم که خواب راحتی دارن ... چند سالته عزیزم ؟ من 24 سالمه ... به خدا س ...

من ۳۱ سالمه عزیزم ولی از خیلی وقت پیش این مشکلو دارم دکتر رفتم چندبار دیازپام و چندتا قرص دیگه میداد یه مدت خوردم همه گفتن اعتیاد داره اینا دیگه نخوردم.دقیقا مثل شما چندوقت خوب میشم دوباره میاد سراغم.البته من بخاطر اعتیاد شوهرم خیلی استرس دارم و غصه میخورم یکی از دلایل بیخوابیم همینه

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 
من ۳۱ سالمه عزیزم ولی از خیلی وقت پیش این مشکلو دارم دکتر رفتم چندبار دیازپام و چندتا قرص دیگه م ...

عزیزمممم ...واقعا خیلی سخته ... امیدوارم هر چه زودتر دلت اروم بگیره . شما هم واسه من دعا کن ... اره قرصا خیلی عوارض دارن . به نظرم اگه قرار باشه طبیعی و با ملاتونین 4 ، 5 ساعت بخوابی از 7 ، 8 ساعت خواب با این قرصای بنزودیازپین بهتره .

روزای قبلم همین بودم، به سختی بیدار میشم ولی مجبورم از ی طرف هرکاری میکنمم خوابم نمیبره زودتر استرسم ...

توام پشت کنکوری هستی ؟ اره خاهر خیلی سخته ... منم هم استرس دارم هم بازده پایین موقع بیخوابی . دقیقا منم نمیدونم چه غلطی کنم

توام پشت کنکوری هستی ؟ اره خاهر خیلی سخته ... منم هم استرس دارم هم بازده پایین موقع بیخوابی . دقیقا ...

نه نیستم، استرسم خیلی بده اصلا هرچی میخونم یادم نمیمونه کل موهامم میریزه😔

Be the queen of your own life✨