وای دیگه دارم دیوانه میشم ... هر کااااار میکنم ، بیخوابیم باز برمیگرده🤦♀️دیگه از پزشکا استاد تر شدم تو زمینه بیخوابی . هی دو ، سه ماه خوبم ، باز یهو خوابم بهم میریزه 🤦♀️نمیدونم چه غلطی کنم . کسی تجربه مشابهی داره؟ لامصب خوابمم نخواد ببره ، با هزار تا قرص هم نمیبره🤦♀️
چی بگم، اره خیلی بده ادم کل روز کسل و عصبی میشه به هیچکاریم نمیرسه دیشب ۳:۳٠ با زورر خوابیدم ۴ بیدار ...
منم 24 سالمه ، پشت کنکور ارشدم . درس میخونم . ولی وقتی خوابم نمیبره ، دیگه اگه ببره بلند نمیشم درس بخونم ... روزای قبل اوضاع خوابت چه طور بود ؟ چه جوری با نیم ساعت میتونی درس بخونی ؟ من روزایی که نمیخوابم اصلا نمیتونم درس بخونم . حتی یک کلمه . کاش بتونم حداقل درسمو بخونم و بفهمم😭
وای اره منم همش حسرت کساییو میخورم که خواب راحتی دارن ... چند سالته عزیزم ؟ من 24 سالمه ... به خدا س ...
من ۳۱ سالمه عزیزم ولی از خیلی وقت پیش این مشکلو دارم دکتر رفتم چندبار دیازپام و چندتا قرص دیگه میداد یه مدت خوردم همه گفتن اعتیاد داره اینا دیگه نخوردم.دقیقا مثل شما چندوقت خوب میشم دوباره میاد سراغم.البته من بخاطر اعتیاد شوهرم خیلی استرس دارم و غصه میخورم یکی از دلایل بیخوابیم همینه
من ۳۱ سالمه عزیزم ولی از خیلی وقت پیش این مشکلو دارم دکتر رفتم چندبار دیازپام و چندتا قرص دیگه م ...
عزیزمممم ...واقعا خیلی سخته ... امیدوارم هر چه زودتر دلت اروم بگیره . شما هم واسه من دعا کن ... اره قرصا خیلی عوارض دارن . به نظرم اگه قرار باشه طبیعی و با ملاتونین 4 ، 5 ساعت بخوابی از 7 ، 8 ساعت خواب با این قرصای بنزودیازپین بهتره .