2777
2789

همه جا زن ستیز هست منحصر به اینجا نیست فقط

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مردسالاری رو بعصی خانما بوجود اوردن و نسل به نسل با تربیت به پسردختراشون منتقل میکنن

واقعیت اینه تربیت کردن پسرای دیکتاتور و دخترای توسری خور باعث ادامه زن ستیزی میشه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

روابط سطحی شده. همینجوری یه کامنتی میذاریم میزیم. بدون توجه به عواقبش. طرف میزنه میخوام خودکشی کنم. یکی میکه اگه میخواستی نمیومدی اینجا بگی. یک نکنه دیگه: نی نی سایت هوش کاربراش پایین تر از نرم جامعه هست. متاسفانه. افرادی هستند که شما نمیشناسی. چون در عالم واقع اگر همچین ادمی باشه احتمالا شما سلاممم نمیدی. ولی مجازی همینه

این همه کینه عقده تو کامنتاشون معلومه چقدر هوای همو دارن ودرک میکن

خب داری میگی عقده

اینجور ادما کلا حالشونبدا

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس