2777
2789
عنوان

اینا پز نیس سبک زندگیمه بیاین بگین چه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 47 پست
نه

سخت شد 🙂↔️

ماشین داشته باشی ولی نتونی یه تک پا بری خانوادتو ببینی مفت نمی ارزه

زندانی گرفته مگه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا چرا؟

چون میگه لزومی نداره .ازدواج کردی و اولیت زندگیت این زندگیه نه خونهپدرت .ماهی یبار میری بسته

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

سخت شد 🙂↔️ماشین داشته باشی ولی نتونی یه تک پا بری خانوادتو ببینی مفت نمی ارزهزندانی گرفته مگه

ماین رو تازه گرفته برام.و من هنوز کامل راننده نشدم .البته نمیدونم اون موقع میزاره تنها ب م یا نه .چون ۱ ساعت نیم راهه

چون میگه لزومی نداره .ازدواج کردی و اولیت زندگیت این زندگیه نه خونهپدرت .ماهی یبار میری بسته

نمیشه یه جوری تنظیم کنی که اون ماهی یکبار تو مناسب ها باشه مثلا بگی این هفته نریم که هفته ی بعد یلدا باشه بریم یا کلا از مهمونی فراریه؟

مهمون چی دعوت میکنه؟

چیزایی که گفتی دستاوردهای تاپ و خاصی نیستن که حداقل های استاندار هر زندگین اما شوهرت اختلال شخصیتی د ...

بله میدونم .ولی خب یبار گفتم یکی گف ولت خوشه .اگه مستاجر بودی الان خوشی نمیزد زیر دلت و .... .خواستم بگم حتی تو آسایش هم بعضی چیزا آرامش روحراب میکنه

نمیشه یه جوری تنظیم کنی که اون ماهی یکبار تو مناسب ها باشه مثلا بگی این هفته نریم که هفته ی بعد یلدا ...

نه نمیشه. الان این هفته روز مادره .بعد شب یلدا میشه ۱۰ روز بعدش .در صورتی که ماهی یکبار باید بریم

نمیشه یه جوری تنظیم کنی که اون ماهی یکبار تو مناسب ها باشه مثلا بگی این هفته نریم که هفته ی بعد یلدا ...

اره از مهمونی بدش میاددد کلا .فقط پدر و مادر میان خونمون

اره از مهمونی بدش میاددد کلا .فقط پدر و مادر میان خونمون

شغل شوهرت ارتباط با ادمای مختلفه توی روز؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
دیگه کل بی عیب خداستیکیم ممکنه پررفت و امد و پرحرف باشه اما اون خوبیایی که گفتیو باز نداشته باشهخود ...

بله خیلی دوسش دارم م و زندگیمو روست دارم اما سایه این موضوع افتاده تو کل زندگیم

نه اصلا خانوادگی همینن .پدرش هم همینه

خب پس درست نمیشه سعی کن کنار بیای و فقط به خوبیای زندگیت فکر کنی

نه نمیشه. الان این هفته روز مادره .بعد شب یلدا میشه ۱۰ روز بعدش .در صورتی که ماهی یکبار باید بریم

به نظر من اول از مهمونی کوچیک شروع کن مثلا دو نفر غیر از خانوادت کم کم به شلوغی و مهمونی عادت کنه

خب پس درست نمیشه سعی کن کنار بیای و فقط به خوبیای زندگیت فکر کنی

خیلی سخته .از بقیه فامیل گذشتم .ولی از پدر و مادرم نمیتونم