2777
2789

اول از داشته هام میگم .

من یه خونه بزرگ دارم و دختر سلامت و ماشین شخصی برای خودم و این که شوهرم بشدت چشم پاکه مسوولیت پذیره .فقط منو میبینه و منو به همه خانوادش ترجیح میده .منو مسافرت خوب و تفریح میبره .و دو نفره هامون بشدت خوب پیش میره اما😪😪😪😪😪

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبخت شی عزیزم

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

همسرم غیر اجتماعیه و اصلا تو جمعی فامیلی که بشدت هم فامیلان پر رفت و آمدن شرکت نمیکنیم. خونه خانوادم چون نزدیک نیس ماهی یبار میریم سر تایم امکان نداره بخوام یه هفته زودتر منو ببره .چوم میگه شورش رو در آوردی و زندگی خودتو دوست نداری و اولویت نیس

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

خب وضعیت مامان منم همینه تازه خب هم نداره 🦦

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌