2777
2789
عنوان

تعداد مهریه باید چند تا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 93 پست
دور از جون شماانشالله شما هم هر مشکلی دارین حل میشه انشالله خدا همه رو عاقبت بخیر کنه از جمله شما

ممنونم همچنین

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
اینجا دیگه پسرش خراب بوده همشم تقصیر قانون نیستخدا مردای خوبو حفظ کنه انشالله ولی اینجا شوهر کسی فوت ...

اتفاقا تقصیر قانونه

قانون باید از شهروندها حمایت کنه و احتمال اسیب رو به حداقل برسونه

نه اینکه ارث زن از شوهرش یک هشتم باشه، بعد به امید رحم بچه بشینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همینو بهش میگم ، میگم الان راحتی مسئولیت نداری ولی میگه شده 27 سالم هم سنام همه ازدواج کردن و از تنه ...

صبر کن ۲ ۳ سال دیگه بگذره بشه ۳۰ سالش

همدم و مونس و...

کلا همه چی از سرش میپره

بهش بگو اونایی که ازدواج کردن دارن برمیگردن خونه باباهاشون

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

اتفاقا تقصیر قانونهقانون باید از شهروندها حمایت کنه و احتمال اسیب رو به حداقل برسونهنه اینکه ارث زن ...

بله درسته خدا لعنتشون کنه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
خب بهترین راه تنصیف امواله، که خیلی از کشورها هم اجرا میشهاگر ۲۰ ساله زندگی میکنن، به اندازه نصف امو ...

خیلی پیچیدس

همون مهریه رو میدیم راحت تره😂😂

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

😂😂😂 ببینیم چی میشه انشالله هرچی خیره پیش بیاد...

انشالله که عاقبت بخیر بشن

هر وقت داشت غصه میخورد

بیارش اینجا منم بیام با هم غصه بخوریم😂😂

والا اینطوری که بوش میاداین جامعه مردسالار کاری میکنن که زنا یه پولیم بدهکار مردا بشن به خاطر مهریه

خوب میشه ولی

خانوم ها مهریه بدن

تیبا سوار میشم😎😎

والا اینطوری که بوش میاداین جامعه مردسالار کاری میکنن که زنا یه پولیم بدهکار مردا بشن به خاطر مهریه

من میترسم بگن چند روز دیگه شوهرا میتونن مهریه بگیرن 😐😂

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

انشالله که عاقبت بخیر بشن هر وقت داشت غصه میخورد بیارش اینجا منم بیام با هم غصه بخوریم😂😂

ممنونم شما هم همینطور🌼

اینجا که نمیاد میگه سایت زنونس😂 شما هم زیاد غصه نخور ارزش نداره این عمره کوتاه

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜

ممنونم شما هم همینطور🌼اینجا که نمیاد میگه سایت زنونس😂 شما هم زیاد غصه نخور ارزش نداره این عمره کوت ...

انشالله خدا حفظش کنه دامادیش رو ببینید