2777
2789
عنوان

اینا پز نیس سبک زندگیمه بیاین بگین چه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 47 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسرم غیر اجتماعیه و اصلا تو جمعی فامیلی که بشدت هم فامیلان پر رفت و آمدن شرکت نمیکنیم. خونه خانوادم ...

خب چه اجباریه تو جمع های شلوغ شرکت کنه دوس نداره

هرکسی یه نقصایی داره

تفاوت های همو باید بپذیرید هیچ کس کامل نیس

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

و حالا من اصلا از زندگی خوبی که شوهرم برام مهیا کرده راضی نیستم و مدام افسرده و دلگیرم .چون من بشدت دلم میخواد برم خونه خانوادم و برم ت. جمع های فامیلی که همه هستن بجز من .دلم میخواد روز مادر گل بگیرم و برم دیدن مادرم.بدون دغدغه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بقیش رو بخون

خوندم عزیزم

وای مثل منهههه

از رفت امد خوشم نمیاد شوهرم به زور میبره منو خونه مامانم

به جای رفت امد برو یه هنری یاد بگیر سرگرم بشی یا برو باشگاه یا .....

پنجمین اکانت 👻

خب چه اجباریه تو جمع های شلوغ شرکت کنه دوس نداره هرکسی یه نقصایی دارهتفاوت های همو باید بپذیرید هیچ ...

حالا اونارو ی جور میپیچونم ولی خب خونه پدر و مادرم هم باشید سر تایم ب م حتما؟ اگه دلم تنگ شد یا مناسبتی بود نباید برم؟

همسرم غیر اجتماعیه و اصلا تو جمعی فامیلی که بشدت هم فامیلان پر رفت و آمدن شرکت نمیکنیم. خونه خانوادم ...

دیگه کل بی عیب خداست

یکیم ممکنه پررفت و امد و پرحرف باشه اما اون خوبیایی که گفتیو باز نداشته باشه

خود خانما هم همینن

در هرحال قدر همسر و زندگیتو بدون

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

دختر خواهر شوهرمن سر همین غیر اجتماعی بودن شوهرش جدا شد هیچ مهمونی ای نمیومدن پسره میگفت دوست ندارم خجالت میکشم اصلا چه لزومی داره ادم رفت و امد کنه اینم شهر غریب همش تنها شوهرشم ساعت نه شب میومد خونه بعد خودش تنها میرفت خونه ی مامانش اینو هم نمیبرد میگفت تو خونه پوسیدم حتی تفریح هم نمیبردش اینم جدا شد

حالا اونارو ی جور میپیچونم ولی خب خونه پدر و مادرم هم باشید سر تایم ب م حتما؟ اگه دلم تنگ شد یا مناس ...

تنهام نمیذاره بری؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
خوندم عزیزموای مثل منهههه از رفت امد خوشم نمیاد شوهرم به زور میبره منو خونه مامانم به جای رفت امد بر ...

ببین هر چی هم خودمو سرگررررم کنم نمیتونم. من تو یه خانواده ای بزرگ شدم که تک تک مناسبات مهمه و باید شرکت کنیم ولی شوهرررم نخ. همه شب یلدا دور هم جمع و فقط منم که تنهام

دختر خواهر شوهرمن سر همین غیر اجتماعی بودن شوهرش جدا شد هیچ مهمونی ای نمیومدن پسره میگفت دوست ندارم ...

ای بابا .تا نباشی درک نمیکنی بخدا .شرایط اولیمو گفتم که بگم همه چیز خوبه حتی تفریح دونفره هم میبره و همه چیز در عالی ترین خودشه چز این موررررد .بقیه لذت ها و خوبی ها رو هم خراب کردددده