2777
2789

میترسم اونقدر سنم بالاتر از بره دیگه مادری هم نباشه خداییی نکرده که لباس عروس بپوشم ببینه

اونقدر قراره سنم بره بالا که حتی نتونم بچه بیارم یا جایی برم مهمونی فامیلی چیزی ...

کلا از همه عقب موندم

من الان باید ازدواج میکردم

نه که بشینم درس بخونم بخوام برم جای دیگه که بتونم یه سفر مجردی برم لذت ببرم

من به همه چییی همه جا دیر رسیدم کاملا برخلاف دوست و آشناها و فامیلام... که عاشق شوهراشوننن

نگید شو آفه

نپرسید سنم رو

میخوام فقط برم شهر دیگه به واسطه درس

فرار کنمممممم به خودم برسم زندگی کنم

نشون بدم به همه اون دختری که همه مسخرش میکردن بخاط، درس خوندنی که به هیچ جا نرسیده حداقل تونست شهر دیگه بره و حسرت مسافرت به دلش نموند

خدای من

کاش میتونستم ذهنم رو خاموش کنم درس بخونم

البته نهایت درس هم حقوق ده تومنی هس اونم به زوررررررر

خدایا چرا باید بهم بگن برو ناخن کاری یاد بگیر تو درس هیچی نیس

من با سرکوفت های ابن ملت چه کنم؟

با گریه تایپ میکنم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخون نشون بده میتونی

باز میخوان سرکوفت بزنن درامدت کمه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

چیکار ملت داری

کاری رو کن که درسته

خیلی متاهلا دوست داشتن مجرد بودن و میتونستن درس بخونن برن یه شهر دیگه خوابگاه و ....تو فقط درست رو بخون

همیشه برای ازدواج و بچه داری وقت هست

چیکار ملت داری کاری رو کن که درسته خیلی متاهلا دوست داشتن مجرد بودن و میتونستن درس بخونن برن یه شهر ...

میترسم مادرم عروس شدنم رو نبینخ

جز اون هیشکی رو ندارم هیشکی

بچه دار هم میشدی میگفتی ای وای من الان وقت گردش و کافه رفتنم بود نه بچه داری

فکر کردی بچه داری شوخیه حداقل سه چهارسال دربست باید در اختیار بچه باشی بعد از اونم ۸۰ درصد وقتت باز مال اونه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
تو تاپیگات که از قد نامزدت گفتی پس چرا میگی مجردم

خواستگاررر بید

نمیخوای بنویسم تو تاپیک که دوس پسر؟ تعلیق شم🫤

بچه دار هم میشدی میگفتی ای وای من الان وقت گردش و کافه رفتنم بود نه بچه داری فکر کردی بچه داری شوخیه ...

اونایی کا متاهلن بیشتر از من مجرد خوش میگذرونن