2777
2789
عنوان

ترامپ میتونه دوباره رئیس جمهور بشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 103 پست
همین که تو کشوریکه ریس جمهورش طرف نتانیاهو هست ولی او گفته اگه بیاد اینجا دستگیرش میکنم خودش خیلی حر ...

زهرا ممدانی رو میکی ؟اونکه تعطیله

چرت و پرت هم زیاد گفته

روی حرفهاش هم نمیشه حساب کرد انتخابش به عنوان شهردار به ضرر مردم خودش هست سر رایگان کردن سیستم حمل و نقل فعلا گند زده با اون بالا بردن مالیات ها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خمینی هم مسلمون بود وضع ما اینه اتفاقات 57 داره تو امریکا اتفاق میوفته

درسته بیشتر مردم ایران برق و گاز و آب داشتند خمینی امد نگذاشت آمریکا و انگلیس مردم وضع شون بهتر بشه . از وقتی که امد امریگا با ما دشمن شد قبل اون هم مردم هم اونا از نفت استفاده می کردن و همه راضی بودن .

مهم اینه که ب ایران کار نداشته باشه

گفتم سیاست یک کشور دست رییس جمهور نیست چه ممدانی باشه چه ترامپ چه بایدن یا ربیو و جی دی ونس باشه

سیاست ها فراتر از این حرفهاست

و متاسفانه به خاطر نقشه جغرافیایی ایران و نقش ژئوپولیک در منطقه هر رییس جمهوری بیاد تو امریکا به ایران کار داره خیلی هم کار داره

خمینی هم مسلمون بود وضع ما اینه اتفاقات 57 داره تو امریکا اتفاق میوفته

ترامپ برای اون موقع ها خیلی دلش تنگ شده عجب دورانی بود واقعا . رهبرهای امریکا و شوروی و انگلیس می امد ایران اما شاه مملکتو دعوت نمی کردن .

ترامپ برای اون موقع ها خیلی دلش تنگ شده عجب دورانی بود واقعا . رهبرهای امریکا و شوروی و انگلیس می ام ...

چرت نگو لطفا حتما الان وصع خیلی خوبه که تو هر روستایی که میریم کلی شهید دادن و دلار 120 تومن الان شایییدددد استقلال از نظر اونا داریم ولی فسادد انقدر زیاده که گندشو دراوردن حالا برو بناز به اینکه رهبر اونا نمیاد ایران

گفتم سیاست یک کشور دست رییس جمهور نیست چه ممدانی باشه چه ترامپ چه بایدن یا ربیو و جی دی ونس باشه سیا ...

امریکا لامصب به همه جا نگاه استراتژیک داره . دوباره ترامپ می خواد بیاد افغانستان . ونزوئلا رو هم خیلی دوست داره . عراق و سوریه . حتی گفته غزه هم برماست . لعنتی خیلی کم توقع هست اش . آها کانادا و کانال پاناما و ایسلند هم رو گفته برای ماست

چرت نگو لطفا حتما الان وصع خیلی خوبه که تو هر روستایی که میریم کلی شهید دادن و دلار 120 تومن الان شا ...

چرت چرا . درسته این شهیدها الکی خودشونو به کشتن دادن . صدام بدون حمایت آمریکا چه تسلیحاتی و چه لجیستیکی امد جنگ ایران . هواپیمایی مسافربری ما رو اشتباهی زد . درسته این ها رو امریکا در شهادت شون هیچ تاثیری نداشته . تحریم ها رو خودمون برای خودمون درست کردیم آمریکا اصلا کاری نکرده . دزدها و اختلاس کننده ها آمریکا اصلا حق ورود ندارن . درسته من چرت می گم

چرت چرا . درسته این شهیدها الکی خودشونو به کشتن دادن . صدام بدون حمایت آمریکا چه تسلیحاتی و چه لجیست ...

اهان اونوقت این مسیولین و اختلاس ها هم از امریکان حتما مرسی فهمیدی چرت میگی

اهان اونوقت این مسیولین و اختلاس ها هم از امریکان حتما مرسی فهمیدی چرت میگی

از این مملکت هستند اما می دونن کجا باید برن . کشورهای که کل تاریخ شون دزدی و غارت گری بوده چه اشغال آمریکا و چه به بردگی گرفتن سیاه پوستان و چه غارت نفت کشورهای نفت خیز ..... اما هنوز کلی بی خانمان دارن . کلی فقیر دارن . کلی بدبختی دارن . حداقل اش اینکه ما به مردم اون ها ظللم نکردیم اما دولت مردان آمریکای و اروپایی چند صد ساله به ما ظلم می کنند

اهداف موشکی مشخصه که به کجا و چه مناطقی زده میشهما نه جزو اون گروه هاییم نه خونمون تو محدوده نظامیه

ولی خدا پدر و مادر اون نظامی ها رو بیامرزه که از جونشون برای ارام و امنیت ما مردم مایه می زارند!

مثل اینه که بگی دزدی که شب میاد تو خونه ام هدفش فقط بردن پول و طلا و چاقو زدن به برادرم هست ولی کاری به من نداره. پس منم با آمدنش مشکلی ندارم

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

درسته بیشتر مردم ایران برق و گاز و آب داشتند خمینی امد نگذاشت آمریکا و انگلیس مردم وضع شون بهتر بشه ...

😐😐😐😐 یعنی جون به جونتون کنند از برده و مستعمره بودن حمایت می کنید!

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!