2777
2789
عنوان

ترامپ میتونه دوباره رئیس جمهور بشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 104 پست
مگه باید چیزی به ما برسه؟من عاشق این ادمم و واقعا یه نابغه هست چه تو عرصه سیاست چه اقتصاد

اره از قدیم گفتن دیگی ک برا من نجوشه میخوام سر سگ توش بحوشه

الان هموطنای ما رو هم ازونحا میخواد بیرون کنه پس سودی نداره

موشک بعدی رو هم تو خونه تو و خانواده ات بزنه! 😂

اهداف موشکی مشخصه که به کجا و چه مناطقی زده میشه

ما نه جزو اون گروه هاییم نه خونمون تو محدوده نظامیه

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از ترامپ بدم نمیاد بد نیست اونایی که از ایران خارج شدن بدونن اونجا خونه واقعیشون نیست و ممکنه یه روز اخراج بشن پس ازونجا برای ما دنبال تحریم و بدبختی نباشن و از بدبختی و ویرانی کشورمون استقبال نکنن و براش تلاش نکنن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اهداف موشکی مشخصه که به کجا و چه مناطقی زده میشهما نه جزو اون گروه هاییم نه خونمون تو محدوده نظامیه

اصلا منظور من برای این بحث ها نبود ولی چون خودت حرفشو زدی پس اونمه ادم که بیگناه کشته شدن رو یادت رفته ؟

حدلقل به این کشور ی مظلوم زور نگه

از کجا میدونی رئیس جمهور بشه زور نمیگه؟ اون الان فقط ی شهردار چون صرفا مسلمون فک میکنید با جمهوری اسلامی خوبه؟

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂1404/08/027 برای همیشه  میرم🥲

مهم نیست بتونه مجدد زای بیاره یا نه

دور بعدی جی دی ونس قراره رییس جمهور بشه که از ترامپ هم ترامپ تره

کلا فرقی نداره کی رییس جمهور بشه سیاست یک کشور دست یکتفر نیست

همیشه یک تفکری بالاتره رییس جمهور مثل مترسک میمونه فقط اجرا میکنه نخ همیشه دست یکتفر دیکه است

برای امریکا هم فقط نیست تو همه کشورها اینجوریه رییس جمهوری که چهار سال اختیار دستش هست مگه میشه سیاست مملکت رو مشخص کنه سنگ رو سنگ بند نمیشه

اصلا منظور من برای این بحث ها نبود ولی چون خودت حرفشو زدی پس اونمه ادم که بیگناه کشته شدن رو یادت رف ...

هیچکدوم بی گناه نبودن

ادم عادی نمیاد تو اون مجتمع ها ساکن شه همشون یه ارتباطی دارن

همون بهتر که به درک واصل شدن ایشالله بقیه شون و خانواده هاشونم تو عملیات بعدی بزنن

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

از کجا میدونی رئیس جمهور بشه زور نمیگه؟ اون الان فقط ی شهردار چون صرفا مسلمون فک میکنید با جمهوری اس ...

همین که تو کشوریکه ریس جمهورش طرف نتانیاهو هست ولی او گفته اگه بیاد اینجا دستگیرش میکنم خودش خیلی حرفه

اهداف موشکی مشخصه که به کجا و چه مناطقی زده میشهما نه جزو اون گروه هاییم نه خونمون تو محدوده نظامیه

اون کوچه که تو آستانه اشرفیه با همه همسایه ها نابود شد نه منطقه خاصی بود نه گروههای خاصی اونجا زندگی میکردن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

هیچکدوم بی گناه نبودن ادم عادی نمیاد تو اون مجتمع ها ساکن شه همشون یه ارتباطی دارن همون بهتر که به د ...

اون بدبختی ک تو بیمارستان یا زندان بوده چه گناهی داشته؟!

حرفا میزنیدا

یا بجه ها گناهشونن چی بوده؟