2777
2789
عنوان

بچه ها کسی تعبیر این و می‌دونه هرکی بگه براش تک نیت میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 65 پست
مرسی گلم🤍🤍

بله عزیزم بهم میرسید و به پیشرفت زیادی در امور احساسی و عاطفی بدست میارید یه ناسازگاری های کوچک وجود داره که زود حل میشه

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

شما هم نیت کن بگم ببخشید دیر گفتم باید پیام ها ندیدمتون

طلاق میگریم یا برمیگردیم بهم؟

خانوادم شدید دوست دارن طلاق بگیریم

اما من نمیخوام میدونم اشتباه کردم اما نمیخوام طلاق بگرمم در اوج طلاقم فقط یک امضا مونده طلاق کامل بگیرم💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله عزیزم بهم میرسید و به پیشرفت زیادی در امور احساسی و عاطفی بدست میارید یه ناسازگاری های کوچک وجود ...

خیلی ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی🤍دقیقا الان ناسازگاری داریم

دلم آروم گرفت🥲

طلاق میگریم یا برمیگردیم بهم؟ خانوادم شدید دوست دارن طلاق بگیریماما من نمیخوام میدونم اشتباه کردم ام ...

افکار پریشانی و بی خوابی دارید رنج و زیان و غم و دلتنگی

تنها در صورتی میتونید به آنچه که میخواهید برسید میتونید برسید که قاطعیت در تصمیم داشته باشید پیروزی با کسی هست که قدرت بیشتری دارد باید به موقع دست به کار بشید و این دست و اون دست نکنید و شجاعانه و قاطعانه با مسایلتان روبه رو شوید نترسید و جلو بروید

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

افکار پریشانی و بی خوابی دارید رنج و زبان و غم و دلتنگی یک گمشده از دست رفته را دارید تنها در صورتی ...

انشالله از خدا هرچه ک میخواهی بهت بده

میخوام تصمیم بگیریم و با قاطعیت بگم اما جلو دارم میشن

میترسم دیگه نایی ندارمم

خیلی ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی🤍دقیقا الان ناسازگاری داریم دلم آروم گرفت🥲

انشاءالله حل میشه

انشالله از خدا هرچه ک میخواهی بهت بدهمیخوام تصمیم بگیریم و با قاطعیت بگم اما جلو دارم میشنمیترسم دیگ ...

مرسی عزیزم نمیدونم چی بگم اما تصمیم منطقی بگیرید ندارید احساستون جلوتون بگیره ولی امیدوارم هر چه زودتر خوشبختی دوباره توی زندگیتون پدیدار بشه

مرسی عزیزم نمیدونم چی بگم اما تصمیم منطقی بگیرید ندارید احساستون جلوتون بگیره ولی امیدوارم هر چه زود ...

من بر این باور دارم ک کنار اون میتونم خوشبخت بشم

اما همه میگن با احساساتت پیش میری

من بر این باور دارم ک کنار اون میتونم خوشبخت بشماما همه میگن با احساساتت پیش میری

عزیزم به حرف بقیه نچسب بی طرف قضاوت کن احساسات خودت هم مهمه اما نگاه کن ببین از تصمیمی که قراره بگیری پشیمون میشی یا نه اگر به این نتیجه رسیدی که هیچ جوره پشیمون نمیشی همون تصمیم و بگیر احساسات تو مهم تره اما خانواده هر چی هم باشه اون هم تا یه بخشی مهمه

هر دو رو در نظر بگیر ببین اگر خانواده ات را از دست بدی خوشبخت تری یا شوهرت کدوم برات تا آخرش میمونه و بهش ایمانداری که توی سختی ها کنارت من همسرتون یا خانواده اتون را دقیق نمیشناسم که بتونم دقیق راهنمایی کنم اما اون تصمیم و بگیر که توش مطمئنی خوشبختی حتی اگر یه سری چیزا ها را از دست بدی البته این ها را منطقی بگیر نه احساسی

عزیزم به حرف بقیه نچسب بی طرف قضاوت کن احساسات خودت هم مهمه اما نگاه کن ببین از تصمیمی که قراره بگی ...

عزیزم به منم میگی لطفا 🙏 🥲

میگی تکمیل ظرفیت برگزار میشه یا الکی خودمو امیدوار کردم ؟و باید ازمون بدم

شب و روز نمونده برام 😭

براتون ایت الکرسی میخونم

عزیزم به منم میگی لطفا 🙏 🥲 میگی تکمیل ظرفیت برگزار میشه یا الکی خودمو امیدوار کردم ؟و باید ازمون ب ...

نه عزیزم ولی پیشنهاد ها و گزینه های بهتر دیگه دوباره پیش روتون خواهد اومد

استاتر منم میگی عزیزم

ازدواجم آیا به کسی که تو فکرم هست اتفاق میفته اگه آره با هم خوشبخت میشیم؟

یا با کس دیگه

یا کلا مجرد میمیرم🤣

زمان ازدواجمم دیدی بگو

و هر چیز دیگری که راجبم فهمیدی بهم بگو

خیلی ازت ممنونم🥲

استاتر منم میگی عزیزمازدواجم آیا به کسی که تو فکرم هست اتفاق میفته اگه آره با هم خوشبخت میشیم؟یا با ...

بله ازدواج میکنید روشنایی در آینده ات هست

۱۷ روز یا ۱۷ ماه یا ۱۷ ماه دیگه

بله ازدواج میکنید روشنایی در آینده ات هست ۱۷ روز یا ۱۷ ماه یا ۱۷ ماه دیگه

خیلی ازت ممنونم

و ازدواج کنم

یه هدیه پیش من داری

ذخیره کردم تاپیکت رو گم نکنم 🥲❤️

تعلیق نشی

بخوره تو ذوقما

من قول دادم واسه این خبرت یه کار کوچیک واست انجام بدم