2777
2789
عنوان

بچه ها کسی تعبیر این و می‌دونه هرکی بگه براش تک نیت میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 73 پست
بله ازدواج میکنید و شاید در یک دوره ای سختی بکشید ولی پیشرفت میکنید فصل بهار یا بیست و چهارم ماه

میشه بگی چرا تا الان پیشنهاد نداده ؟

از حس من نسبت به خودش خبر داشته ؟

سنتی پیشنهاد میده یا دوستی ؟

ممنونم😍🌸

.

لطفا برای من هم یکی بگیرید که کی حامله میشم چندتا بچه و چه جنسیتی به دنیا میارم اسمم فرشته هست

بله بچه دار میشید و بچه به زندگیتون گرما و عشق میاره و تحولات زیادی در زندگیتون به وجود میاد خوب ولی طول میکشه

شما در زندگی زن نیکوکاری میشوید در آخر

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و این که یک جا هم سیب سبز هم انگور سبز رو برای دختر مجرد به وارد شدن در یک رابطه عاشقانه تعبیر کردن ...

حالا رابطه عاشقانه هم که گفتم حتما قرار نیست با پسر سید باشه شاید با کسی دیگه باشه خلاصه ان شاالله براتون خیر باشه تعبیرش هرچی که هست

بله بچه دار میشید و بچه به زندگیتون گرما و عشق میاره و تحولات زیادی در زندگیتون به وجود میاد خوب ولی ...

مرسی عزیزم زمانش رو نمیشه فهمید مثلا چقدر طول میکشه یا چندتا بچه بازم مرسی لطف کردین الهی خدا بهتون سلامتی و بهترین موفقیتها و پیشرفتها و همینطور بهترین همسر و فرزندان و سلامتی و روزی حلال و فراوون تا همیشه بده بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا(س) و خانوم ام البنین(س) ان شاالله

مرسی عزیزم زمانش رو نمیشه فهمید مثلا چقدر طول میکشه یا چندتا بچه بازم مرسی لطف کردین الهی خدا بهتون ...

۱۸ روز یا ۱۸ ام ماه اگر تاخیر داشت یعنی ۱۸ ماه طول میکشه

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

مرسی عزیزم زمانش رو نمیشه فهمید مثلا چقدر طول میکشه یا چندتا بچه بازم مرسی لطف کردین الهی خدا بهتون ...

خواهش میکنم شما هم انشاءالله به هر چی میخواد برسید عزیزم

حالم خیلی بده میسه برا من بگیری

شما هم نیت کن بگم ببخشید دیر گفتم باید پیام ها ندیدمتون

تعبیرش میشه عشق و محبت و خیری که به اون خانواده میرسونیدسیب سبز نشونه ازدواج هم هست در کل تعبیر خیلی ...

ممنونم عزیز دلم

برای من میگیری اسی🥲منو اون اخرش به هم میرسیم یا نهاسمم زهرا

باشه عزیزم میگیرم

حالم خیلی بده میسه برا من بگیری

افکار پریشانی و بی خوابی دارید رنج و زبان و غم و دلتنگی یک گمشده از دست رفته را دارید

تنها در صورتی میتونید به آنچه که میخواهید برسید میتونید برسید که قاطعیت در تصمیم داشته باشید پیروزی با کسی هست که قدرت بیشتری دارد باید به موقع دست به کار بشید و این دست و اون دست نکنید و شجاعانه و قاطعانه با مسایلتان روبه رو شوید نترسید و جلو بروید