2777
2789
عنوان

بچه ها کسی تعبیر این و می‌دونه هرکی بگه براش تک نیت میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 75 پست
خیلی ازت ممنونمو ازدواج کنمیه هدیه پیش من داریذخیره کردم تاپیکت رو گم نکنم 🥲❤️تعلیق نشیبخوره تو ذوق ...

انشاءالله به حق آقا امام حسین ازدواج کنی خبر خوش ازدواجت تو بشنوم

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله به حق آقا امام حسین ازدواج کنی خبر خوش ازدواجت تو بشنوم

لطفا منو میگی 🙏🥲🥲🥲❤️❤️❤️برات ایت الکرسی خوندم🙏

من کی از این وضعیت خارج میشه از اینهمه گره وبستگی واحساس غم وبدبختی ونشدن یعنی بخدا من از بیست سالگیم هرچی خواستم نشد بلکه برعکس شد

و اینکه کی ازدواج میکنم هیچکس باب دلم نمیاد

لطف کردی فداتشم ❤️ این یعنی دوباره باید کنکور بدم؟

قربونت

منظور کارت از پیشنهاد دیگه خواستگار بود یه مرد خوب

دوباره کنکور بدی فا ل گرفتم گفت تلاش زیاد نیاز است شاید احتمال قبول شدن پنجاه و پنجاه است

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

لطفا منو میگی 🙏🥲🥲🥲❤️❤️❤️برات ایت الکرسی خوندم🙏من کی از این وضعیت خارج میشه از اینهمه گره وبستگی ...

در زندگی تلاش زیادی کرده اید ولی به خواسته هاتون نرسیدید به آرزوی گذشته نمیرسید ولی ازدواج خوبی خواهید داشت به شرط اینکه خودتون هم به سویش بروید و سخت گیری نکنید در ازدواجت خوشبختی و سعادت زیادی هست ولی تلاش هایی که را از دست دادی براشون دیگه نجنگ ثمر نداره فقط متحمل فشار و ضرر میشی و از استعداد های وجودت استفاده کن خیلی استعداد داری ولی خودت و دست کم میگیری الان وقت شکوفایی تو هست

دستت درد نکنه زمانش معلوم نیس؟🥲

۴ وعده ماه های اردیبهشت و فروردین

اتفاقاتی ممکن است باعث تاخیر بشود

دستت درد نکنه خانومی ❤️❤️❤️میگم ببخشید تروخدا چی باعث تاخیر میشه؟؟💔🙏🙏

به خاطر تلاش های بیهوده و یا انتخاب های اشتباه و دخالت دیگران باشه

خواهش میکنم انشاءالله خوشبخت بشی

فدایی تو میشه به منم بگی عزیزم 🥲🙃میشه بگی من امسال دانشجو میشم همین سال ۱۴۰۴یا نه بازم پشت کنکور میمونم؟(لطف میکنی❤️❤️❤️❤️❤️❤️)

برام دعا کنید لطفا 🙏 ارزوم براورده شه 🥺چهارسال منتظرم