2777
2789

چطوری میتونه کار کنه خانوادم همش منومجبور کردن خانه داری کنم نوکریشونو کنم الان همشون ب یه جایی رسیدن وهروزهروز بهم طعنه میزنن برو کارکن 😭چکارکنم من هیچی بلدنیستم۲۹سالمه حتی دیپلمم نگرفتم یه ادم افسرده ای که همیشه خوش خدمتی خانوادموکردم وذره ای بخودم اهمیت ندادم ازهمشون بیزارم دلم خیلی شکسته س نمیخام یه ثانیه هم صداشونوبشنوم هر اگهی کاری ک میذارن هم حقوق یه شیفت سه تا چهار تومنه دوشیفت هفت تاهشت تومن به زندگیم ک نگاه میکنم حسرت داره منومیکشه باخودم چکارکردم

عزیزم مهارت یادگرفتن خیلی طول نمیکشه

دوره های ادمینی یا عکاسی

دوره های فنی حرفه ای خیلی زیادن

در مورد بازار کار جستجو کن

خیلی از کارها کاراموز مبخوان

نیاز نیست بگی دیپلم نداری چون ازت مدرک نمیخوان همبن که بگی دارم کافیه

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مهارت یادگرفتن خیلی طول نمیکشه دوره های ادمینی یا عکاسی دوره های فنی حرفه ای خیلی زیادن در مور ...

ببین حسابداری خوبه

بعد فروشنده دیلی مارکت هم خوبه

صندوقدار مغازه یا رستوران

کمک اشپز بشی

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

چیزی که از اطرافیان یاد گرفتم اینه هیچوقت برای هیچی دیر نیست.. مادر من تو سن 45 سالگی رفت دانشگاه.. قبلش تا پنجم ابتدایی سواد داشت با اصرار من و اشتیاق خودش رفت دیپلم گرفت.. پدرم شوهرمم تو سن 60 سالگی رفت آزمون وکالت داد و وکیل شد.. شما هم میتونی

کسی لایکم نکنه

هرکس خواست سرکوفت بزنه تو پرروتر باش بگو پولش رو بده برم کار یاد بگیرم

پولش رو دادی و نرفتم؟

دست پیش رو بگیر قبل از اینکه اونا طعنه بزنن خودت طعنه بزن که فلانی اینقدر برای مهارت دخترش خرج میکنه بهماتی اینقدر ارزش گذاشت برای دخترش و...

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

الان اصلا دیر نیست برای کسب مهارت

خیاطی

ارایشگری

شیرینی پزی

عکاسی اتلیه

و....

یکی از اقوام من ۳۵ سالگی شروع کرد ارایشگری رو الان تو فنی حرفه ای تدریس میکنه دايم تو خارج از کشوره برا دوره و....

یکی دیگه بعد از عروسی دخترش شروع کرد به شیرینی پزی الان کلی درامد داره

یکی دیگه تو میانسالی شروع کرد اشپزی رو الان بهترین کترینگ شهرمونه

ببین حسابداری خوبه بعد فروشنده دیلی مارکت هم خوبه صندوقدار مغازه یا رستوران کمک اشپز بشی

من رفتم همه شون نیروی با مهارت سابقه دار میخوان.چطوری میان فروشگاهشون میدن دست کسی که کامپیوتر بلد نیست

عزیزم مهارت یادگرفتن خیلی طول نمیکشه دوره های ادمینی یا عکاسی دوره های فنی حرفه ای خیلی زیادن در مور ...

نمیدونم ازکجاشروع کنم واسه ادمینی اخه میگن باید گوشی ایفون باشه یاواسه کاردیگه باید ازخودت وسایل یا پس اندازی داشته باشی من هیچی ندارم

من رفتم همه شون نیروی با مهارت سابقه دار میخوان.چطوری میان فروشگاهشون میدن دست کسی که کامپیوتر بلد ن ...

کامپیوتر خیلی راحته

دوره فشردش یک ماهه تمومه

اصلافروشندگی بلد نیستم زبان ندارم خوشرو نیستم

خب روی مهارت کلام کار کن

در تلگرام خبلی دوره هست

ادمینی خیلی خوبه یک پولی جور کن یاد بگیر