2777
2789
عنوان

مامان بابای شمام اینجورین یا نه

368 بازدید | 28 پست

مثلا من تو اتاقمم بابام صدام میزنه میگم بعله ، هیچی نمیگه باز میگم بعلههههه هیچی نمیگه میرم ببینم چی میخاست بگه میگه ی ساعته دارم صدات میکنم جواب نمیدی 😭😂

بعد میگم حالا کارتون چیه میگن میخاستیم بدونیم بیداری یا نه :/🗿😂😂😂

خدایا بسهه دیگهههه ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واییی اره داداشمممم ( ازه همه فضول تره)😂🤝🏽

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

مامان من دو دیقه ی بار در اتاق و باز میکنه میاد تو اتاق ی کاری الکی انجام میده میره بعد میگه من با تو کار ندارم که .. انگار تو اتاق دارم تریاک میکشم هوف

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

احتمالا بعله تون رو نمیشنوه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

این خوبه من ۶ صبح بابام بیدار کرد پاشم براش چایی بریزم :////// اینم در حالی بود که نیم ساعت وقت داشتم بخوابم برم امتحانمو بدم شب قبلشم بیدار بیدار بودم

هیچکش تو خونه نبود خودشم زورش میومد پاشه به خدا با گریه پاشدم براش ریختم

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

دقیقانمیدونم چجوری صدای مامانم از آشپز خونه تا اتاق میومد ولی صدای من از اتاق تا آشپز خونه نمیرفتدر ...

وای دقیقا، بنظرم فقط صدا میکنن دیگه بعدش توجه نمیکنن ببینن کسی جواب میده یا نه 😂

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

مامان من دو دیقه ی بار در اتاق و باز میکنه میاد تو اتاق ی کاری الکی انجام میده میره بعد میگه من با ت ...

مامان منم هر از چند گاهی جارو میگیره دستش راه میوفته تو خونه خیلی یهویی میاد تو اتاق نامحسوس چکت میکنه میره

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

این خوبه من ۶ صبح بابام بیدار کرد پاشم براش چایی بریزم :////// اینم در حالی بود که نیم ساعت وقت داشت ...

این خیلی خوبه باز

من به بابام میگفتم ساعت هفت بیدارم کن برم مدرسه

ساعت پنج صبح جمعه اومد بالاسرم گفت بلند شوو ک ساعت نههه مدرست دیر شد ، پاشدم سیخ تو رخت خواب وایستادم دوییدم اماده شم گفت جمعه اس😭😭😭😂😂😂

خدایا بسهه دیگهههه ...

این خیلی خوبه باز من به بابام میگفتم ساعت هفت بیدارم کن برم مدرسه ساعت پنج صبح جمعه اومد بالاسرم گفت ...

باز این خوبه من شب قبلش نخوابیده بودممم کلا نیم ساعت وقت داشتم بخوابم فکر کننننننننن خودش نمیتونه چایی بریزههههه