2777
2789
عنوان

کسی که هیچ هنرومهارتی نداره وهمیشه خانه داربوده

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 54 پست
از پدر و مادرت بخواه وام جور کن

بابا ندارم مامانمم ک پول نداره دوتاخاهر دارم اونا پول دارن ولی جلو چشون بمیرم هم ککشون نمیگذره حتی خاستم وام بگیرم چقداصرارکردم ضامن نشدن واسم

لازم نیست حتما درس بخونی اگه نمیتونی برو تو ی کاری که فک میکنی علاقه و استعداد داری شاخه های آرایشگر ...

اخه الان بگم ب هیچی علاقه ندارم سرزنش میشم واقعابه هیچی علاقه ندارم ولی این وضعیتمم نمیخام نمیدونم سرچ کاری برم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفتم الان بزرگسالان اجازه ندارن واسه کسایی مثل من میگن باید بری از راه دور ک خداشاهده قرونی ندارم بر ...

ببین اگ بری تو یه کافه ظرفم بشوری

ماهی ۵ تومنو بهت میده

این که دیگه هنر نمیخواد، شهریه اون مدارسم فوقش بشه پات ۵ تومن

تو که حامی نداری دیگه اینکه وای حقوقش کمه و فلان نباید داشته باشه برات

بالاخره از یه جا باید شروع کنی

لازم نیست بری با اسنپ بری و بیای

با اتوبوس برو،پیاده برو

بخدا مام جون کندیم تو مسیر مدرسه و دانشگاه

کسی یهو نگفت بفرما این میز دبیری برو بشین پشتش

بابا ندارم مامانمم ک پول نداره دوتاخاهر دارم اونا پول دارن ولی جلو چشون بمیرم هم ککشون نمیگذره حتی خ ...

خب وام بگیری چجوری پس بدی؟ میفتاد گردن اونا دیگ بخاطر همین کمک نکردن

بنظرم این تنبلی و موج منفی رو بذار کنار

هزار تا کلاس تو سرای محله هاست هست ک مبلغش خیلی ناچیزه اونارو برو

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
یعنی اگه پول کمی هم بهم بدن ارزش داره من همش این حرفای منفی منصرفم میکنه ک واسه سه چهارتومن خودتو نک ...

بقول همسرم برای گرفتن عسل ناچاری از نیش زنبور

یه مدت به خودت سختی بده تا بتونی هم پول جمع کنی هم کسب مهارت کنی

ببین اگ بری تو یه کافه ظرفم بشوریماهی ۵ تومنو بهت میدهاین که دیگه هنر نمیخواد، شهریه اون مدارسم فوقش ...

میدونم نگفتم ک واسه شما راحته میگم من بی عقل بودم وقتی پراز انرژی بودم همشو یجا گذاشتم ک ارزشی بهم داده نشد

خب وام بگیری چجوری پس بدی؟ میفتاد گردن اونا دیگ بخاطر همین کمک نکردنبنظرم این تنبلی و موج منفی رو بذ ...

خب وامومیخاستم واسه چرخ خیاطی ک کار کنم و پسش بدم نخاستم که برم طلابخرم .باشه ممنون

اولویت الان شما اول پول دراوردنه

کافه ها زیاد شدن میتونید برید اونجا برای نظافت و ظرف شستن، این راحتترین کاره

یه پولی دستت رو میگیره میتونی بری مدرسه بزرگسال دیپلمت رو بگیری. میتونی بری رشته خیاطی دیپلم بگیری اینجوری خیاطی هم یاد میگیری. خیاطی که یاد گرفتی برو مسجد محله و روضه های خونگی اطراف کم کم ارتباط بگیر( مسجد خیلی خوبه مخصوصا چون اسمت بین خانما میپیچه یکی دو بار کار خیاطی بهت بدن، اگر کارت خوب باشه نونت تو روغنه)

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خیلی دوسدارم ولی همش میگم سنم رفته بالا ارزش نداره دیگه زندگیم

میگما سریال اوشین رو دیدی؟ ارایشگری کرد، خیاطی کرد، پیشخدمتی کرد، دستش تا اخر عمر معلول شد با یه بچه روی گاری ماهی میفروخت کارش گرفت شد فروشنده

از اون که بدتر نیست جای خواب هم نداشت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین من اینو به بچه هامم میگم

اولا هیچ شغلی تو این دنیا نیست که سختی نداشته باشه و طرف راحت بره و بیاد

دوما خیلی از ادمای اطرافمون نع شغلمونو دوسش داریم ن ازش لذتی میبریم ولی برای امرار معاشمون مجبوریم تو کارمون بمونیم خیلی جاهام سر خم کنیم

اگر از شرایطمون ناراضی ابیم باید بجنگیم و عوض کنیم

اگرهم نه دهنمونو ببندیم و غر هم نزنیم

هیچ کسم تو این دنیا نمیاد نجاتت بده،ن خواهر ن پدر ن مادر

خودتی

اگ شروع کردی بسم الله

اگ هم نخوای شروع کنی به هر دلیلی که خودت میدونی

این شغلا رو درشان خودت نمیدونی یا هرچی

غرهم نزن،یا بجنگ و درستش کن یا کنار بیا

خیلی دوسدارم ولی همش میگم سنم رفته بالا ارزش نداره دیگه زندگیم

من سی و هشت سالمه و تو ده سال حدودا از من کوچیکتری تو این ده سال میتونی مدرک بگیری سرکار بری تو دانشگاه باشی تو جامعه باشی ازدواج کنی و ده سال بعد به الانت افتخار کنی میتونی همینجوری بگی دیره ده سال بعد حسرت قبلو بخوری