چطوری میتونه کار کنه خانوادم همش منومجبور کردن خانه داری کنم نوکریشونو کنم الان همشون ب یه جایی رسیدن وهروزهروز بهم طعنه میزنن برو کارکن 😭چکارکنم من هیچی بلدنیستم۲۹سالمه حتی دیپلمم نگرفتم یه ادم افسرده ای که همیشه خوش خدمتی خانوادموکردم وذره ای بخودم اهمیت ندادم ازهمشون بیزارم دلم خیلی شکسته س نمیخام یه ثانیه هم صداشونوبشنوم هر اگهی کاری ک میذارن هم حقوق یه شیفت سه تا چهار تومنه دوشیفت هفت تاهشت تومن به زندگیم ک نگاه میکنم حسرت داره منومیکشه باخودم چکارکردم
اولویت الان شما اول پول دراوردنهکافه ها زیاد شدن میتونید برید اونجا برای نظافت و ظرف شستن، این راحتت ...
ازاین اذیت میشم میگم چرا باید بعداین همه سال انقددیربخودم بیام و برم واسه سه چهارتومن خودموبکشم خب میدونم شاید بگین غرور واسه چیته بااین وضعیت ولی همش سرجنگم باخودم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ازاین اذیت میشم میگم چرا باید بعداین همه سال انقددیربخودم بیام و برم واسه سه چهارتومن خودموبکشم خب م ...
یعنی چی سر جنگی بهرحال اتفاقیه که افتاده
هنوز هم دیر نیست اراده کنی توکل کنی بر خدا درست میشه
پول جا و غذا رو نمیدی با حقوقت میتونی خرج تحصیل و مهارت کنی. حتی میتونی کیک و شیرینی از اینترنت یاد بگیری بفروشی به کافه ها
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
دلم میخاست به اندازه سر سوزنی بهم احترام ومحبت میذاشتن اونوقت یه دل بزرگ داشتم واسه کار انقد خارم کر ...
میخوای زندگی کنی یا نه؟
اگه میخوای زندگی کنی باید برای خودت کاری کنی
عیب نداره ۲۹ سالته وقتشه که بزرگ بشی
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب