2777
2789
عنوان

کسی که هیچ هنرومهارتی نداره وهمیشه خانه داربوده

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 54 پست
هرکس خواست سرکوفت بزنه تو پرروتر باش بگو پولش رو بده برم کار یاد بگیرم پولش رو دادی و نرفتم؟ دست پیش ...

فکرمیکنین نگفتم همه دست به دست هم ظالمانه درموردم قضاوت میکنن انگار ندیدن دلیل بدبختی من خودشونن ذره ای قدردان کارام نبودن همشون گریمودراوردن هلاک شدم ازگریه ولی هیچکی حالمو نپرسید

ببین عزیزم در درجه اول میری مدرسه قبلیت

پرونده تحصیلیت رو میگیری،بعد میری اموزش پرورش مدرسه بزرگسالان رو بهت معرفی میکنه،میری یه رشته اسون ثبت نام میکنی که راحت دیپلمت رو بگیری

خیالت راحت اکثر مدیرا میزارن تقلب کنی و نمره در حد پاسو بگیری، این از دیپلمت

همزمان باهاش میری، یه جا دو شیفت کار میکنی، ۳،۴ ماه

پولاتو جمع میکنی

میری یه کلاسی که خودت دوست داری رو ثبت نام میکنی و مهارت یاد میگیری همزمان از اینستا و یوتیوب هم سعی میکنی استقاده کنی که تو اون مهارت قوی بشی

بعد ک اوکی شدی ویه مدرک فنی حرفه ایی گرفتی از اون شغل بیرون میای و میری تو مهارت خودت کار میکنی

دو سال دم دست یکی باشی

زرنگم باشی ، کارو یاد بگیری

همه چی تمومه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم ازکجاشروع کنم واسه ادمینی اخه میگن باید گوشی ایفون باشه یاواسه کاردیگه باید ازخودت وسایل یا ...

از پدر و مادرت بخواه

وام جور کن

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

بله تونستن که میتونم ولی نمیتونم شروع کنم خیلی بی اراده م

لازم نیست حتما درس بخونی اگه نمیتونی برو تو ی کاری که فک میکنی علاقه و استعداد داری شاخه های آرایشگری خیاطی آشپزی و شیرینی پزی

الان اصلا دیر نیست برای کسب مهارتخیاطیارایشگریشیرینی پزیعکاسی اتلیهو....یکی از اقوام من ۳۵ سالگی شرو ...

مدرک خیاطی دارم ولی تا خودم وسایل نداشته باشم چرخ واینا کسی بم کارنمیده ارایشگاهم ک باید دوره ببینی من میگم هیچی پول ندارم اصلا همه به جا من نمیدونم ازکجا شروع کنم به هیچیم علاقه ندارم افسرده داغونم

کامپیوتر خیلی راحته دوره فشردش یک ماهه تمومه

کو پول که برم دوره ببینم؟اگه منظورت از تو گوگله که صابکار راحت میفهمه هیچی بلد نیستی.انقد دستشون باز هست خانمای با مهارت اراسته و خوش سرزبون میان فرم پر میکنن اونا رو استخدام میکنن

مدرک خیاطی دارم ولی تا خودم وسایل نداشته باشم چرخ واینا کسی بم کارنمیده ارایشگاهم ک باید دوره ببینی ...

باید از یه جایی شروع کنی

برو تویه تولیدی کار کن هم مهارتت میره بالا هم با حقوقت میتونی چرخ خیاطی اقساطی بخری و شروع به کار کنی تو خونه

اگه به خیاطی یا آشپزی علاقه داری برو تو اینا ی حرفه ای برای خودت یاد بگیر اولش حقوقت کمه اما بعد دو ...

مدرک خیاطی دارم ولی چیزی بلد نیستم چندتا از همسایه ها ک خیاطن میگن باید خودت چرخ بخری بیاری باچرخ خودت کارکنب تمرین کنی تا راه بیفتی ولی من پولشوندارم

ببین عزیزم در درجه اول میری مدرسه قبلیتپرونده تحصیلیت رو میگیری،بعد میری اموزش پرورش مدرسه بزرگسالان ...

رفتم الان بزرگسالان اجازه ندارن واسه کسایی مثل من میگن باید بری از راه دور ک خداشاهده قرونی ندارم برم هیچکیم بهم کمک نمیکنه توخونه فقط تشرمیزنن

باید از یه جایی شروع کنیبرو تویه تولیدی کار کن هم مهارتت میره بالا هم با حقوقت میتونی چرخ خیاطی اقسا ...

یعنی اگه پول کمی هم بهم بدن ارزش داره من همش این حرفای منفی منصرفم میکنه ک واسه سه چهارتومن خودتو نکش

کو پول که برم دوره ببینم؟اگه منظورت از تو گوگله که صابکار راحت میفهمه هیچی بلد نیستی.انقد دستشون باز ...

بخدا منم مثل تو اصلا بی عرضه نیستم فقط احمقم وقتی ک انرژی داشتم انرژیمو جای بدی گذاشتم الان حس میکنم همه راه ها واسم بن بسته