2777
2789

دو سه روز بعد..

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

تا یک هفته نهایتا

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو سه روز بعد..

الان چهار روز گذاشته یعنی دیگه نمی خوان که زنگ نزدن

خواهر پسره دوست مامانم هست پسرش سرش ظربه خورده چند روزه در گیر اون بودن بیمارستان

جلسه اول که ادمدن روزبعد زنگ زد خواهره خیلی مشتاق و خوب حتی گفت خود داداشم خواسته ولی دیگه خبری نشد

تا یک هفته نهایتا

پس جا داره تا یک هفته الان 4 روز گذشته

خواهر پسره دوست مامانم هست پسرش سرش ظربه خورده چند روزه در گیر اون بودن بیمارستان

جلسه اول که ادمدن روزبعد زنگ زد خواهره خیلی مشتاق و خوب حتی گفت خود داداشم خواسته ولی دیگه خبری نشد

الان چهار روز گذاشته یعنی دیگه نمی خوان که زنگ نزدنخواهر پسره دوست مامانم هست پسرش سرش ظربه خورده چن ...

نمیدونم..فعلا بی خیال شو

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

تا ۳ روز صبر کن

من برای خودم بوده بعد از یک ماه زنگ زدن .ولی واقعا کسی که مشتاق باشه همون 2 ،3 روز اول زنگ میزنه

من خیلی خاستگار دارم تا حالا فقط یکیش یه جلسه دوم رسید که بعد از جلسه دوم زنگ زدن گفتن نمی خوان کلا هیچ کس بعد از جلسه دوم زنگ نمی زنه

تا چند روز.. ممکنه برن تحقیقات

جلسه اول که ادمدن روزبعد زنگ زد خواهره خیلی مشتاق و خوب حتی گفت خود داداشم خواسته ولی دیگه خبری نشد بعدم تحقیقات مگه بعد از جلسه دوم نمیرن؟

شدم ولی دوست داشتم این ازدواج سر بگیره 🚶♀️

حالا تا پایان هفته صبر کن انشالله هر چی صلاحه گلم