2777
2789
عنوان

دخترایی که رشتشون تجربی هست💓

210 بازدید | 24 پست

من دانشجوی پزشکی هستم سال اول قبول شدم

برنمه هاتون میتونه هفتگی یا ده روزه باشه به انتخاب خودتون

من پشتیبان و مشاور قلمچی هم هستم جزو دانش اموزان برتر قلمچی بودم و مصاحبم توی گوگل هست

جلسه ی (راه موفقیت) که میشه معرفی منابع و توضیحات روش های درس خوندن و مقایسه ی ارمون و پرسیدن سوالاتتون در همه ی موارد هست هم میتونید بردارید که به صورت تصویری یا تلفنی هست ♥️حتی اگر برنامه نخواستید این جلسه رو میتونیم داشته باشیم من همه ی منابع و اساتید رو خدمتتون معرفی میکنم و روش های درس خوندنتون رو با هم بررسی و اصلاح میکنیم

مایل بودید همینجا پیام بدید یا درخواست بدید هماهنگمیکنیم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

احسنت به تو همیشه موفق باشی که اینقدر قلبت مهربونه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
احسنت به تو همیشه موفق باشی که اینقدر قلبت مهربونه

بوس بوسیییی

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه از الان بخونم میتونم زیرشاخه پزشکی مثل پرستاری ازاد یا اتاق عمل و علوم ازمایشگاهی دولتی بی ...

قطعا

عزیزم من پایه متوسط دارم فقط افسردگی زیاد داشتم از امروز شروع کردم دقیق هر چند قبلش هم میخوندم میتون ...

قطعااااا شکنکن

من حال روحیم اصلا خوب نیست و نبود یکم خوندم الان دوباره ول کردم نمیتونم بخونم

بنظرت از الان قشنگ بخونم میتونم

پرشکی تیپ ۳ بیارم؟

روزی چند ساعت بخونم؟

چقدر تست بزنم؟

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

عزیزم من یه بچه دویاله دارم و هفت ساله از دری دور بودم بنظرت با روزی پنج ساعت میتونم دندون پزشکی م ...

بله اگر مفید باشه مطالعتون میشن

من حال روحیم اصلا خوب نیست و نبود یکم خوندم الان دوباره ول کردم نمیتونم بخونم بنظرت از الان قشنگ بخو ...

اره عزیزم میتونی از ۸ ساعت شروع کن