2777
2789
عنوان

جاری عقده ایم🤣

370 بازدید | 42 پست

من خیلی وقته با جاریم صحبت نمیکنم فقط در حد سلام و خدا حافظ بعد این خیلی حسادت داره و عقده ایه ی کارایی میکنه در حد بچه ۵ ساله

دیشب خونه مادر شوهر بودیم اونام اومدن آقا این تازه گوشی شو عوض کرد ..من رفتم تو آشپزخونه اینم تو پذیرایی زیر اوپن نشسته بود با گوشیش کار میکرد یهو دیدم گوشیشو چپه گذاشت بالا اپن🤣🤣🤣یکم فکر کردم گفتم چرا نذاشت کنارش خب ..بعد فهمیدم بابا میخواد پز بده بگه من آیفون خریدم چپه هم گذاشت مارک و دوربین شو ببینم🤣🤣🤣

آخه یه آدم چقد باید کمبود داشته باشه که برای یه آیفون ۱۲ اینجوری کنه مث بچه ها

شمام دارین از اینجور جاری ها؟؟

این جاری من یه کارایی میکنه که اصلا شاخ در میاری

لطفا اگه با تاپیک یا نظرات من مخالفی وارد تاپیک من نشو ممنون😉آرامش اعصابم خیلی واسم مهم تره تا بحث باتو🌱 از آدمای مغرور و خودشیفته متنفرم

یه سریا برعکس😂آیفون خریده بود از مردم قایم میکرد که چشم نخوره

بابا آخه خب آیفون چیه اینکارا رو نداره اونم ۱۲ دست دو🤦♀️🤦♀️🤦♀️

لطفا اگه با تاپیک یا نظرات من مخالفی وارد تاپیک من نشو ممنون😉آرامش اعصابم خیلی واسم مهم تره تا بحث باتو🌱 از آدمای مغرور و خودشیفته متنفرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا اسی منم یکیشو دارم حالا هیچ عنی هم نیستاااا اما خودشو خیلی میگیره از هر لحاظ بگی من سرترم

حتی بلد نیست لباس بپوشه برا من چسی میاد

چند روز پیش رفتم پیش مادر شوهرم حسابی ب خودم رسیده بودم آقا تا من نشستم این با عصبانیت ب بچه ش گفت پاشو پاشو بریم بعدم پاشد رفت میخواست بترکه

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

جاری فقط جاری من، تو یه ساختمونیم پدرمون رو در آورده حیاط مشاع رو کرده انباری برادرش لخت مادرزاد رو حیاطع به ما میگه شما نگاه نکنین بعد رفته از ما شکایت کرده که فحشش دادیم کاش جاری من اینجوری بود بخدا پولدار بود پز می داد اما آنقدر بی فرهنگ و سلیطه نبوذ

نه نداریم

خدایی هفت تا جاری هستیم ایناییکه اینجا میخونم برام عجیبه ما اصلا اینجوری نیستیم

هر کدوم زندگی خودمون رو داریم احترام هامون سرجاش هست دنبال حسادت و عقده هم نبستیم

اختلاف به هر حال هست با خواهر خودمون هم اختلاف ممکنه پیش بیاد اما این حرف و حدیثها نیست

دقیقا اسی منم یکیشو دارم حالا هیچ عنی هم نیستاااا اما خودشو خیلی میگیره از هر لحاظ بگی من سرترم حتی ...

جاری منم همینجوره خدا نکنه یه لباس جدید بپوشم انقد نگاه میکنه زیر چشمی ..بعدم باد میکنه میشینه یه جا..پارسال سه تا النگو بدل دستم بود خواهرشوهرم تبریک گفتن فک کردن طلاس این میخواس بترکه شوهرشو صدا زد گف پاشو بریم

همون دوازده دست دو هم گرونه و هر کسی نمیتونه بخره

پول یه سامسونگ دیگه عزیزم🙂پز دادن نداره هرکی هرچی داره واسه خودشه

نه نداریم خدایی هفت تا جاری هستیم ایناییکه اینجا میخونم برام عجیبه ما اصلا اینجوری نیستیم هر کدوم زن ...

خداروشکر شکر کن واقعا..من باهاش تویه ساختمون بودم اصلا یه کارایی میکرد به بچه هاش میگفت کفشاشونو لگد کنین 😐یا رخت اویزم روپرت بوم بود میرف میزد چپه میکرد در این حد تباهه

بعد خواهرشوهرات تبریک گفتن النگوهاتو شما نگفتی طلا نیست بدل هست ؟

نه جلو جاریم نگفتم بعدا بهشون گفتم بدله اونام گفتم فهمیدیم ولی از قصد تبریک گفتیم بترکه🤭