2777
2789
عنوان

شوهرم گل داد به مادرش

411 بازدید | 25 پست

تولد خواهرم بود بردیمش بیرون با ماشین برادرشوهرم. همسرم یک شاخه گل برای خواهرم یکی هم برای من خرید.

برگشتنی رفتیم خونه مادرشوهرم که ماشینو بزاریم. گفتمگلمو چکار کنم(اگه مادرش میدید داستان به پا میکرد)

تصمیم گرفتیم همونگل رو همسرم بده به مادرش.

مادرش تا دید گفت این چیه همسرم گفت حالا فعلا یه پیش زمینه برای روز مادر. چون اون روز اینجا نیستم کادوت رو بعدا میدم.

شروع کرد که نمیخوام بعد به نوه اش گفت شما واسه من گل نیارید ها از این چیزا نمیخوام پارچه ای چیزی باید واسم بخرید.

حالا این گل که کلا نیت من بودم

اما پارسال هم واسش ۲تا شلوار خریدیم خودش گفته بود چه مدلی.

کلی ابروی مارو برد جلو هرکیییی نشست گفت ۲ شلوار واسم اوردن به درد نخور و خوشمنیومده دادمشون به بقیه

پر از خیال🙂‍↔️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی ک قدرنمیدونه براش کوفت ببرید

من کلا خودم رو کشیدم کنار از بعد از جریان های گذشته.

هرچی هم ببریم اصلا سمتش نمیرم

به شوهرممیگم بمن ربطی نداره خودت ببره بده.

تشکر هم اگر یک درصد بکنه بمن بگه میگم من نخریدم پسرت خریده.

چون از سمت عروس هرچی بگیره بده

پر از خیال🙂‍↔️

واااااا این دیگه چجورشهههه

والا مامانم یه روسری با خرید عروسی داده بود زنداداشم همونو چند سال بعد اورد برامامانم بیشعور

خداشاهده اصلا ب روش نیاورد

بعد ایشون ابنجوری رفتارمیکنن😑

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

چی ؟؟؟یعنی چی گلتو میدید داستان میکردبه اون چه

چون چشم ندارن همسرم واسه من چیزی بخره

درحالی که خودشون بیشتر از من خرید میکنن.

لباس جدید تن من ببینه شروع میکنه به همسرم میگه وای پسرم تو چرا لباست رنگ و روش رفته تو لباس نداری و...

یعنی همه پولاتو واسه زنت خرج میکنی خودت هیچ

پر از خیال🙂‍↔️
واااااا این دیگه چجورشههههوالا مامانم یه روسری با خرید عروسی داده بود زنداداشم همونو چند سال بعد اور ...

مادربزرگ اخلاق خیلی خوبی نداره کلی غر میزنه

اما حتی وقتی دشمنش بهش کادو بده بوسش میکنه و میزارش روی چشمش و تشکر میکنه

پر از خیال🙂‍↔️
چون چشم ندارن همسرم واسه من چیزی بخرهدرحالی که خودشون بیشتر از من خرید میکنن.لباس جدید تن من ببینه ش ...

بگو به تو چه ؟

اصلا با این آدم حسود تنگ نظر چرا رفت و آمد داری

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩