2777
2789

حالم خوش نیست تو هوام انگار

قبلا افسردگی داشتم موقع ک جدا شدم قرص هام گذاشتم کنار گفتم خوبشدم

چند روزه بفکر میرم همش ت ی عالم دیگم باز همش گریه دلم میخاد بغض ک گفته بودم بعد خلاصه الان ت فکرم هیچ لبخندی نمیزنم انگار هیچ حسی انگیزه ب هیچی ندارم . اشتهام ک گفتم کم شده بود رنگم زرد تپش قلب شدید گلومم خفگی داره ک قلبم بی حس باشه اینجوریم افسرده گی پس امد سراغم

نمیتونم درس بخونم مثل مُرد ها شدم هر جا میرم لبخند نمیزنم بداخلاقم دیشب سرم گرف یهو افتادم جیغ میکشیدم رگ ها سرم گرفته بود لال شده بودم رنگم زرد شدید کل بدنم حس میکردم عرق میکردم هُول کردم خودکشی قبلا کرده بودم گفته بودم ت تاپیک ی آدم روانیم

خدایاشکرت

من سلکسیو اگه درست نوسته باشم مصرف میکنم حتما بخور روزی یکی ببین چقد حالت خوب میشه

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیتارو میخورم با اسنترا

سلکسیو ی چیز دیگس کلا بیخیالت میکنه من ۵ ساله افسردگی دارم وقتی ازش میخورم انگار از تموم عالم بیخیال میشم

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

سلکسیو ی چیز دیگس کلا بیخیالت میکنه من ۵ ساله افسردگی دارم وقتی ازش میخورم انگار از تموم عالم بیخیال ...

این دارو با کاهش التهاب و تسکین درد به بهبود وضعیت بیمار کمک می کند. سلكوكسيب 100 و سلکوکسیب 200 با مسدود کردن اثر آنزیم سیکلوکسیژناز،منجر به کاهش ساخت ماده ای شیمیایی به نام پروستاگلاندين در بدن می شود که مسئول ایجاد درد و التهاب در ناحیه ی آسیب دیده می باشند.

ربط ب افسردگی نداره

خدایاشکرت