2777
2789

سلام خانمای قشنگ

خلاصه از آخرین مشکل رو میگم

به همسرم از طرف سرکارش سالیانه چندتا دونه برنج میدن مادر شوهر من تقریبا یک ماه پیش اومد خونه امون گفت به من برنج میدین ندارم گفتم باشه

چون ما مشکل داشتیم و میخواستیم همه رو بفروشیم گفتم 2 تا بهش بدم که تا سال بعد نمیتونم بدم

رفت خونش و یک هفته بعد زنگ زد گفت یه آیینه که برای توی خونه اتون دادم پسش بیارین نیازش دارم همسرم ناراحت شد و گفت این چه کار زشتیه

منم ناراحت شدم واقعا

از اون روز به بعد اصلا ما رو برای رفتن به خونه اش تعارف نمیکنه

همسرم گفت چرا دوست نداری ما بیایم گفت وقتی آیینه امو ندادین نمیخوام بیاین

حالا پنجشنبه روز مادر هست میخوام برای مادرم یه کادوی سادع بگیرم ته دلم میگم اگه برای اون نگیرم خدا میبخشه

نمیدونم چیکار کنم

الان بهترین برخورد چیه

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

تو وظیفه ایی نداری کادو بگیری شوهرت دوست داشت کادو میده دوستم نداشت نمیده.

اینه ام بهش پس بدین و دیگه خونه اش هم نرید تا مدتی ادب بشه.

زنگم خشک و خالی بزن بهش تمام

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. آینه رو بدین. اون برنجها رو هم بخشیدین بهش. عیب نداره مشکل مادرش رو حل کنه. خدا میبینه.

وارد روابط مادر و پسر نشید چون بدی هاش رو از شما ممکنه ببینن. بذارید شوهرتون درباره مادرش تصمیم بگیره. هدیه هم متناسب بهشون بدین.

من هیچوقت برای کسی کاری نمیکنم که بعدا ازم توقع داشته باشه یا ناراحت شه چرا بیشتر نکردم

اگر لطف کوچیکی هم کنم مطلقا با قابل نداره ارزش کارمو پایین نمیارم و اگر محبت و لطفم جبران نشه یا طرفم قدرشناس نباشه دیگه هیچ قدمی براش برنمیدارم

اینجوری همه مواظب رفتارشون هستن که باعث ناراحتیم نشن

در ضمن از اینکه به همسرم چیزی میدن یا چیزی میخریم هم هیچکس اطلاعی نداره . زندگیمون به شدت پنهان و خصوصیه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩