2777
2789
عنوان

ناموسا سر هرچيز تاپيك نزنيد گند زديد به زندگي بقيه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 29 پست
طرز فکر منفی چیه چیزیه ک عینیه دیگه کل جامعه رو برداشته همه ازش خبر دارن

چيزيع كه عين جامعه رو برداشتع بايد بياي به همه نسبت بدي؟ و بگي شما نميفهمين من ميفهمم همه خيانتكارن؟ يكم به خودتون بياين😐😳

گلم اکثریت برا درد دل میان میگن

جز اینجا دوروبرمونم حرف و خبر و درددل زیاده

ما خودمون باید رو خودمون کار کنیم تاثیر نگیریم ، نمیشه به مردم بگیم حرف نزنین که

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چيزيع كه عين جامعه رو برداشتع بايد بياي به همه نسبت بدي؟ و بگي شما نميفهمين من ميفهمم همه خيانتكارن؟ ...

خب اینکه به همه نسبت میده مشخصه یه چیزیش میشه

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

عزیزم من اونموقع که شوهرم خیانت کرد حال و روز خوبی نداشتم داغون بودم اینجا درد ودل میکردم دیگه مجبور ...

عزيزم اولا متاسفم بابت تجربه تلخي كه داشتي و امبدوارم حالت خوب باشه

دوما منظورم افراد ضربه ديده مثل شما نبودن چون اينجا يه سايت عموميه هركيي ميتونه هرجور دلش ميخاد دردودل كنه و.. من مخاطبم كساني هست كه بدون اينكه خودشون تحربه اي داشته باشن صرفا بخاطر شاهد بودن چنتا خيانت اين ذهنبتو ترويج ميدن كه همه مردا خيانتكارن شما نميفهمين و...

پایه ثابت همه خیانتا

یه زن بیش از حد از خودگذشته و یه مرد خودشیفته هست.

بذارین اینقدر تکرار بشه تا بلکه ما خانوما آگاه بشیم قبل از ازدواج روی عزت نفس و اعتماد به نفس مون کار کنیم که اینقدر کوتاه نیایم و بدونیم با مرد خودشیفته آینده ای نداریم!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
گلم اکثریت برا درد دل میان میگنجز اینجا دوروبرمونم حرف و خبر و درددل زیادهما خودمون باید رو خودمون ک ...

منظورم افراد ضربه ديده ا نبودن چون اينجا يه سايت عموميه هركيي ميتونه هرجور دلش ميخاد دردودل كنه و.. من مخاطبم كساني هست كه بدون اينكه خودشون تحربه اي داشته باشن صرفا بخاطر شاهد بودن چنتا خيانت اين ذهنبتو ترويج ميدن كه همه مردا خيانتكارن شما نميفهمين و..

منظورم افراد ضربه ديده ا نبودن چون اينجا يه سايت عموميه هركيي ميتونه هرجور دلش ميخاد دردودل كنه و.. ...

اونا که آره

مشکل از خودشونه که انقدررر تاثیر گرفته ن

نه عزیزم. اینطور نیس واقعا من ۸ ساله دارم تو محیط درمان کار میکنمتوی ۴ تا بیمارستان بزرگ کار کردمالا ...

خب معمولا ادم سالم بیمارستان نمیره بس مشخصه شما ادم سالم نمیبینی دورو برت. و اینکه عهد تیرکمون شاه نیست که زنان خاندار فقد شوهراشون رو ببینن و اگرم هم فقد شوهراشونو ببینن و یقین دارن ادم سالمیه این خودش تایید میکنه که ادم سالم هست و مثل جهان شما دنیای واقعی کلاسیاه نیست. نه فقد خیانت در مورد فقرو فرزند اوری هم اینطوره. طرف میگه میخوام ازدواج کنم یسری میگن واااای واااای

گلم اکثریت برا درد دل میان میگنجز اینجا دوروبرمونم حرف و خبر و درددل زیادهما خودمون باید رو خودمون ک ...

عزیزم چقدر ساده ای اتفاقا خیلی ها فیک هستند فقط برای این که زندگی بقیه نابود کنند میگن. تاپیک های قبلیشون هم دروغهاشون رو کرده.

خب معمولا ادم سالم بیمارستان نمیره بس مشخصه شما ادم سالم نمیبینی دورو برت. و اینکه عهد تیرکمون شاه ن ...

آدم سالم بیمارستان نمیره ؟! 😂😂😂😂😂

این ینی چی ؟!!؟؟!!!

منظورم بین همکارا و پرسنل بیمارستان بود !!! نه بین مریض ها !!!

اصن نفهمیدم حرفت ینی چی !!!

دوم اینکه بله درسته شما از خونه میری بیرون! از راننده اسنپ بگیر تا مغازه دار و و و ک میبینی، آیا از سبک زندگیش خبر داری؟!

قطعا خیر ! در ظاهر میبینی طرف سرشو انداخته پایین تو چشمات زل نمیزنه پیش خودت میگی به به عجب مرد سالمی !!!!!

ولی کسایی ک با همون مرد رفاقت دارن میدونن داستان چیه !

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عزیزم چقدر ساده ای اتفاقا خیلی ها فیک هستند فقط برای این که زندگی بقیه نابود کنند میگن. تاپیک های قب ...

به هر حال نباید بذاریم تا اون حد رومون تاثیر بذارن

آدم سالم بیمارستان نمیره ؟! 😂😂😂😂😂این ینی چی ؟!!؟؟!!!منظورم بین همکارا و پرسنل بیمارستان بود !!! ...

ببخشید عزیزم ایکه راجب کادر درمان زیاد حرفا زده میشه و این حرف خودتون تاییدش کرد ولی جدای از اون بخش ادمای پاک زیاد هستن. دایره دیدتون رو باز کنید ولی پزشک و پرستار متعهد همخیلی زیاده

ببخشید عزیزم ایکه راجب کادر درمان زیاد حرفا زده میشه و این حرف خودتون تاییدش کرد ولی جدای از اون بخش ...

بحث کادر درمان نیس !

من توی آموزش پرورش هم کار کردم !

برای مراکز بهزیستی هم کار کردم !!

ی مدت قبل از همه اینا ، کارای ازاد مث املاک ، آبمیوه بستنی هم بودم!!!

پس اگر حرفی میزنم از روی تجربهس !!!

متاسفانه جامعه داغون تر از اون چیزیه ک فکرشو میکنی!

دیگه حتی مساعل مالی هم مهم نیس!

اگ دقت کرده باشی توهمین سایت خیلی ها گفتن ک مثلا شوهرم خاعنه پولش صفره.. هیچی نداره و اینا

من خودم چندین خانم سراغ دارم ک خونه دارن و شاغلن!!!!

اما صیغه یه مرد متاهل شدن چون بقول خودشون ج.... عالیه و آویزون بودن های پسر مجرد رو هم نداره ! خیلی واضح میگن میاد خونهم، کارشو میکنه و میره !!!! آره عزیزم ! افکار ما نتیجه این مساعله!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!