2777
2789

خونه مادرشوهر زندگی میکنم

حالا امروز میگه با اینک من هنوز دوروزه اومدم نمیخای بیای گفتم مگه قرار نبود چهارشنبه دیگ هیچی نگفت چون مادرشوهرم تاپیکش هست بخونید انقد اعصابم خورد شد و استرس گرفتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب آخه قرار بر 6 روز بود حالا گفت بیا استرس گرفتم

استرس چی عزیز من...

بگو چرا عزیزم دلت تنگ شده برام؟

اگه گفت اره که بگو پس بیشتر میمونم بیشتر دلتنگ بشی😊

اگه گفت نه پس بگو خب من بیام چکار...هستم فعلا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

این نظرمنه امیدوارم ناراحت نشی عزیزم اما وقتی اولش پذیرفتی خونه مادر شوهر زندگی کنی چرا حالا که رفتی خونه مادرت و ایراد میگیره همسرت از زیاد موندن استرس میگیری؟؟ اگه به هر دلیل راضی نیستی از اول نباید با مادر شوهر زندگی میکردی من مشکل شما رو نمیدونم اما خودم به هیچ عنوان حاضر به زندگی با مادر شوهر نیستم حتی حاضرم به دلیل زندگیم بهم بخوره

استرس چی عزیز من...بگو چرا عزیزم دلت تنگ شده برام؟اگه گفت اره که بگو پس بیشتر میمونم بیشتر دلتنگ بشی ...

گفتم دلت تنگ شده گفت آره بیا

گفتم چهارشنبه دیگ هیچی نگفت دیگ منم ی سوال دیک پرسیدم اونم ج داد تمام خدافظی کردیم

گفتم دلت تنگ شده گفت آره بیا گفتم چهارشنبه دیگ هیچی نگفت دیگ منم ی سوال دیک پرسیدم اونم ج داد تمام ...

دیگه کشش نده.

ولی یه پیام بده بگو منم دلم برات تنگ شده.

ولی چهارشنبه میام پیشت.مواطب خودت باش خداحافظ

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خب الان نباید بگه بیای؟دلش تنگ شده خب...نگه بیا هم میگی دیدین از خداش بود من برم !

واقعا شما خانما عجیب و غریبید...زنگ بزنه بگه بیا میگید چرا زنگ زدی..زنگ نزنه میگی از خداش بوده نیام

واقعا شما خانما عجیب و غریبید...زنگ بزنه بگه بیا میگید چرا زنگ زدی..زنگ نزنه میگی از خداش بوده نیام

هیچ مردی هنوز نتونسته ذات یک زن رو کشف کنه و بشناسه!

در عین حال که داریم به طرف لبخند میزنیم تو ذهنمون داریم چاقو میزنیم تو قلبش.

از هر زنی باید ترسید