2777
2789

شما ميدونيد با تاپيك هاي نسنجيده اي كع مبزنيد ممكنه زندگي چند نفرو خراب كنيد؟؟

سر ذهنيت خودتون قرار نيس ذهنيت بقيه رو خراب كنين

به عنوان مثال شما كه دورو برا خيانت زياد ديدي به اين معني نيس ته دل بقيه رو خالي كني و اين ذهنيتو رواج بدي كه همه خيانتكارن

اينجا به جامعه كوچيك هست و متاسفانه همه از هم تاثير ميگيرن

و تو اين دوره زمونه سخت بجاي وايب خوب و همدردي انرژي منفي تزريق نكنيم به هم

مرسي اه

باشه عزیز

اینجا دیگه حرف از خیانت نمیزنن و خیانت از جامعه ریشهکن میشه.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

باشه عزیزاینجا دیگه حرف از خیانت نمیزنن و خیانت از جامعه ریشهکن میشه.

به كسي كه سطح فكرش انقدر محدوده چي بگم ؟

ابنكه اينجا درمورد خيانت صحبت نكني ريشه كن نميشع ولي دليلي هم نيس طرز فكر منفي رواج بدي

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونی توجه نکنی و باز نشر نکنی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

به كسي كه سطح فكرش انقدر محدوده چي بگم ؟ابنكه اينجا درمورد خيانت صحبت نكني ريشه كن نميشع ولي دليلي ه ...

طرز فکر منفی چیه

چیزیه ک عینیه دیگه

کل جامعه رو برداشته همه ازش خبر دارن

به كسي كه سطح فكرش انقدر محدوده چي بگم ؟ابنكه اينجا درمورد خيانت صحبت نكني ريشه كن نميشع ولي دليلي ه ...

شما سطح فکرت خیلی وسیعه ک فک میکنی ی نفر اینجا تاپیک بزنه حرف دلشو بگه، کل خانما درخواست طلاق میدن چون یکی تو سایت گفته آقایون خاعن هستن 😂

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

به شدت موافقم

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

دقیقا. طرف تاپیک زده همه مردا خیانتکارن حالا چون شوهر جونش خیانت کرده بس همه مردا خائن هستن. بگی نه اینطور نیست میشی ضد زن. یا بچهاش رو درست تربیت نکرده میاد کسایی که بچه دارن رو فحش میده. کلا ی تعداد هستن میخوان مشکلات خودشونو همگیر کنن تا اروم بشن.

اینکه خیانت زیاد شده یک واقعیته

ولی اینکه همه خیانتکار شدن کلا غلطه

ووایب منفی داره

واینکه اگه بگی مردهای دور و برما آدم های درستین

بعد میریزن سرت که هنوز دستشون رو نشده

خیلی غلطه و منفی

فک کنم منظور شما هم همینه

دقیقا. طرف تاپیک زده همه مردا خیانتکارن حالا چون شوهر جونش خیانت کرده بس همه مردا خائن هستن. بگی نه ...

نه عزیزم. اینطور نیس واقعا

من ۸ ساله دارم تو محیط درمان کار میکنم

توی ۴ تا بیمارستان بزرگ کار کردم

الانم یه درمانگاه خیلی خیلی بزرگم

خدارو شاهد میگیرم مرد خوب ندیدم... همین الان حداقل ۱۵۰ تا همکار آقا داریم.. یکی از یکی بدتر !

شما اشتباهتون اینه ک فک میکنین تفکر ما روی جامعه تاثیر میذاره!!

اتفاقا برعکس!!! جامعه این تفکر رو برای ما ساخته!!!

دید من ، قطعا با یه خانم خونه دار ک فقط شوهرشو دیده فرق داره!

ما واقعیت رو دیدیم و میگیم ! میشیم آدم بده !