2777
2789
عنوان

خانمایی از سیاست برخورد با مادرشوهر سر در میارن میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 29 پست

برنج دادی؟ اینه پس ببروقتی دلش دنبالشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای روز مادر یه چیز قیمت مناسب و معمولی بخر.

ایینه هم بعد هز روز مادر ببر بده بهش.

تا تعارف نکرده هم نرو خونشون

برای روز مادرم در حد یک ربع بشین خونش و فقط اگر چایی اورد چایی بخور.

اینکه کادو بخری عزت نفس و احترام خودتو میبری بالا و نشون میدی تو انقدر بزرگ و عزت داری که با یه ایینه و یه رفتار نخوای رفتار بد نشون بدی و اصلا برات مهم نیست.

اگر نخری میگن چه خوب حقیرش کردم و تونستم اعصابشو خورد کنم و دیگه کار اشتباه ۷ودشو قبول نمبکنه و پدام نیگه اره برا من یه کادو نیوردن.

ادمی که برای یه ایینه اینطور رفتار میکنه اگر کادو نبری پیش همه بد گویی میکنه.

اگه سنش زیاده ببخشش ولی نه سنش زیاد نیست آینه روپس بده کمت. برو دیدنش آدما که وقتی سنشون خیلی بالا م ...

نمیدونم 7 سال هست وارد این خانواده شدم

هیچ وقت هیچ وقت نشده منو دوست داشته باشه

همیشه پشت سرم پیش همسرم بدگویی من و خانواده ام رومیکنه 3.4سال فقط محبت کردم که نظرش عوض شه اما هیچیبهچشمش نیومد منم سعی کردم محبت ها رو کمکنم و فاصلع بگیرم ولی هنوز بعضی وقت ها تیکه هاشو میشنوم

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 
اینجوری وقتی بهم بی محلی میکنه خودمو نمیچسبونم؟

اصلا خودتو قاطی نکن.شوهرت دلش خواست کادو بده.من سالها برا مادر همسرم کادو میگرفتم حتی تو اوضاع سختمون توقع داشت .ولی دریغ از یه تبریک ساده برا تولد .نگم که یه بارم کادومو پس داد گفت کمه .دیگه نخریدم .الان هم احتمالا همسرمول میده نه میپرسم نه براممهمه.این حرفا که برا خدا بکن و فلان هم یه عده ادم مد کردن که فقط دست بگیر دارن.خدا هم گفته از حقتون دفاع کنید

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

آره خب یکمضایع نیست از تو خونه بچه اش یه چیزی داده رو پس بگیره

مادرشوهرت بایدهمچین فکری کنه نکرده شماپس بده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖