2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه واقعیت رو بگم به عنوان کسی که چندتا ام اسی دور و برش داشته

ام اس فقط روحیه میخواد روحیه ی خیلی خیلی خوب و قوی

پدر شوهرم ام اس داشت خودشو باخت و فلج شد و فوت کرد

خواهرش هم ام اس داره فقط باید ببینیش تا باورت بشه

ببین زن ۵۰ خورده ای ساله،خونش مثل خونه ی نو عروس شیک و تمیزه،درس میخونه دانشگاه و سر کار میره تمام مهمونی های فامیل رو راه میندازه یهو برا۵۰ نفر غذا میپزه رانندگی میکنه بوتاکس میکنه صورتشو

بخدا از من که هنوز ۳۰ سالم نشده هم سالم تر و سرحال تره

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یه واقعیت رو بگم به عنوان کسی که چندتا ام اسی دور و برش داشتهام اس فقط روحیه میخواد روحیه ی خیلی خیل ...

واقعیت محض 👌

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

واقعیت محض 👌

من خودم روحیم واقعا ضعیفه

مثلا تا معده درد میگیرم میگم وای سرطان گرفتم رفت و هزار تا فکر منفی

پدر شوهرمم این مدلی بود انقد خودشو باخت دیگه حتی دستشو تکون نمیداد،قبلا خودش حداقل میوه میداشت دهن خودش یا گوشی برمیداشت زنگ میزد

یهو همونم نکرد،میگفتم دستتو بیار بالا میتونست ولی میگفت نمیتونم و بیخیال میشد دیگه کلا فلج شد

ولی خواهرش ماشالله مثل دختر ۱۸ ساله فرز و زرنگه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من خودم روحیم واقعا ضعیفه مثلا تا معده درد میگیرم میگم وای سرطان گرفتم رفت و هزار تا فکر منفی پدر شو ...

عموی من سرطان داشت خوب بود میتونست با واکر چند دقیقه وایسه ولی وقتی بعد از ۴ سال درد کشیدن نا امید شد دیگه مثل پدرشوهر شما یک دفعه از کار افتاد خدا همه اموات رو رحمت کنه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤